Blog over exclusief varen

Rederij Belle journaal september 2020


Na bijna een half jaar gepaste afstand, is het hoog tijd voor gepast samenkomen. Dat hebt u dik verdiend.

 

Het was afzien, het afgelopen half jaar, daarover geen twijfel. Thuis zitten, afstand houden, het onaangename verenigen met het nuttige.

U zult vast ook vinden, dat u een beloning hebt verdiend. Dan bent u bij Belle aan het juiste adres voor naadloos passende ideeën. Samen met familie, vrienden, collega’s en relaties een dag of een paar dagen lekker varen, eten en drinken. Mag allemaal, en in de buitenlucht loopt u het minste risico. Kom genieten!

Hebt u zeilersbloed in de aderen? Ga met uw vrienden naar de Waddenzee. Boek een paar dagen zeilen op Grote Jager, een van de snelste Lemsteraken. Geschikt voor vrienden en/of familie en bij uitstek geschikt voor het verzamelen van inspiratie in de zilte natuur. Grote Jager is ook zeer geschikt voor teambuildingssessies.

Lachen, gieren, brullen met vrienden

Hoog tijd voor een dagje- of avondje-uit met vrienden. Compleet verzorgd, als u dat wilt. U hoeft alleen maar te genieten van die vrienden en uw tong te verwennen. Als u wilt, kunt u onderweg zelfs verrukkelijk profiteren van een exclusief 3 gangen à la carte diner met voortreffelijke wijnen.

Weer eens even samen met uw geliefden

Afhankelijk van het aantal familieleden: stap aan boord van een van de vier salonboten van Rederij Belle. Terwijl u geniet van heerlijke drankjes en hapjes kijkt u uw ogen uit naar alle beroemde gevels en historische gebouwen langs de mooie Amsterdamse grachten.

Ander idee: een tocht over de indrukwekkende rivier de Vecht, prachtige landhuizen, schitterende buitenplaatsen en de rijke kleurenpracht van de begroeiing.

Hebt u de pech gehad uw jubileum, verjaardag of bruiloft uit te moeten stellen… er zijn inmiddels weer volop mogelijkheden.


Ook onze salonboten kunnen volledig open voor de ventilatie aan boord.

Laat u inspireren door de wijsheid van het water.

Of u nu kiest voor een salonboot op de Vecht of in Amsterdam, of juist liever het open water opgaat van het Markermeer, zeilend of op de motor, Rederij Belle regelt het perfect.

Neem contact met ons op voor een passend programma op maat.Laat een reactie achter

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen