0294 – 261433

Blog

Blijf op de hoogte!

Over Champagne, lichtjes, borrels en feestelijke manieren om dit jaar uit te luiden

 

De decembermaand is aan boord toch wel de leukste maand. De combinatie van de feestelijk versierde stad, feestelijk versierde mensen en feestelijk eten en drinken maakt alles net even… tja… feestelijker. De ideale setting wat ons betreft om dit jaar gedag te zeggen en te proosten op een positief, sprankelend nieuw jaar!

In dit journaal vertellen u graag over onze schitterende arrangementen voor de decembermaand

De 10e editie van het Amsterdam Light Festival. Rederij Belle vaart u erheen!

In de 10e editie van het Amsterdam Light Festival blikken we terug op tien jaar lichtkunst en keren de meest bijzondere, inspirerende en populaire werken van de afgelopen edities terug op de Amsterdamse grachten. Ook zijn er een aantal nieuwe werken die speciaal voor Editie #10 zijn gemaakt. Het festival duurt van 2 december tot en met 23 januari 2022. De tijdslots zijn beperkt dus reserveer snel voor uw eindejaarsborrel, kerstdiner of nieuwjaarsborrel!

 

Met een knalfeest het jaar uit? Succes verzekerd bij Rederij Belle

Ons stoomschip ‘Succes’ is zonder twijfel een van de mooiste stoomsleepboten ooit gebouwd, met haar fraaie salons in art deco stijl. U kent ze wel, van die luxueuze passagiersschepen uit het begin van de 20e eeuw, zoals de Titanic. De ideale setting voor een sprankelend feest. Aan boord knalt u het jaar uit met live muziek, een champagnetoren, een roulettetafel en alle gasten gekleed in Charleston stijl, alsof ze zo van de set van The Great Gatsby of Peaky Blinders afkomen. Succes gegarandeerd voor uw personeelsfeest, familiefeest of vriendengroep.

 

Inhoudsopgave