Blog over exclusief varen

Nog heel even volhouden en dan mogen we weer!


De persconferentie van afgelopen woensdag biedt hoop. Stukje bij beetje worden de corona-beperkingen opgeheven, om te beginnen voor kleine groepen. Dat biedt mogelijkheden voor u en voor ons!  Om een klein feestje, een speciaal jubileum, eindexamen of zakelijk hoogtepunt te vieren. Intiem, met uw exclusieve gezelschap én op 1,5 meter afstand van elkaar.

Vanaf 1 juni met groepen tot 30 personen

Vanaf 1 juli met groepen tot 100 personen


Hoe doen we dat dan?

Wij kunnen niet wachten om weer samen met u de grachten, het IJ of het Markermeer op te varen. De afgelopen tijd hebben we daarom niet stilgezeten en zijn we druk bezig geweest om die 1,5 meter afstand aan boord mogelijk te maken. Denk aan minder gasten per schip en minder tafels en stoelen. Extra schoonmaakrondes en papieren handdoekjes. Extra instructies voor het personeel en andere looproutes. Om maar wat te noemen. Maar het kan weer, en daar worden we blij van!

Wees er snel bij!

Wij verwachten dat velen van u weer met ons het water op willen. Om te genieten van de unieke ambiance van de Amsterdamse grachten of de rust, ruimte en natuur van het IJmeer en Markermeer. Reserveer daarom nu alvast uw vaartocht. Zodat u er zeker van bent dat u niet achter het net vist. In deze nieuwsbrief geven we wat suggesties om uw zintuigen te prikkelen.

Vier met ons de heropening van het vaarseizoen

We vieren de heropening  van het vaarseizoen met een copieuze lunchvaart op
1 juni (Tweede Pinksterdag). Onze Dame van Amstel en Adeline liggen klaar om u door de prachtige grachten van Amsterdam te varen. Aan boord zijn de tafels met wit linnen ingedekt voor een heerlijke driegangenlunch, begeleid met geselecteerde wijnen van onze vinoloog. De gerechten komen van restaurant Oscars.

Per gezin of stel is een exclusieve tafel voor u gereserveerd, op ruime afstand van de overige tafels.

Zeil de vrijheid tegemoet!

Met uw gezin, familie of vrienden een dagje zeilen. Op een comfortabele en veilige Lemsteraak,  geschikt voor jong en oud. Wie wil mag aan het roer staan, en wie zich op het voordek wil wagen mag helpen de zeilen te hijsen. Een schipper en matroos zijn aan boord en varen samen met u het schip, uiteraard op social distance. Wind en weer bepalen de koers en aan het eind van de dag zijn jullie weer helemaal bijgekletst, opgeladen én heerlijk rozig.

Bedank uw collega’s op royale wijze

Wordt het tijd om uw personeel of collega’s te bedanken voor hun loyaliteit, flexibiliteit of harde werken? Of alle drie? Boek dan een vaartocht op ons stoomschip Succes. Uiterst riant, met meerdere dekken en verschillende salons. Beleef de vaartocht aan dek met de wind in uw haren en een glas in de hand of comfortabel in de salon, voor een goed gesprek in de riante Chesterfield zitjes. Wanneer de zon schijnt of er toch wat regen valt, op de Succes kunt u zich fantastisch vermaken. Stap aan boord en ervaar het zelf!

Examen gehaald! En nu??

Uw zoon of dochter heeft er vast al lang naar uitgekeken: na jarenlang zwoegen eindelijk een diploma! En dat moet gevierd worden natuurlijk. Helaas kunnen de grootschalige eindexamenfeestjes en de bijbehorende vakanties niet doorgaan. Wat er straks wél kan, is een gedenkwaardige vaartocht met een klein gezelschap vrienden of familie. Voorzien van lekkere hapjes en drankjes of een speciaal diner. En de belangrijkste mensen zijn er bij. Want zo’n mooie prestatie verdient een bijzondere afsluiting, vindt u niet?Laat een reactie achter

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen