Blog over exclusief varen

Doe het, ga weer genieten


Na drie maanden verplichte relatieve rust bent u vast toe aan op pad gaan. In de anderhalve meter samenleving zijn er meer dan voldoende mogelijkheden voor ontspanning en vrolijkheid. Neem bijvoorbeeld een boot om te genieten van het voorjaar, de bladeren die donkergroen kleuren, de bloesems in wit en roze, die nog steeds zichtbaar zijn, de schone blauwe luchten in de aanloop naar de zomer…

À la simpel of à la carte?

Bij Rederij Belle zijn eigenlijk alle reizen à la carte, omdat u zelf precies bepaalt, hoe ver u wilt gaan, in prijs en in eten en drinken. Het gaat over 1-ster catering of 4-sterren gastronomie. Kwestie van overleg, daar komen we gemakkelijk uit. In alle gevallen gaat het om overheerlijke kwaliteit, die de koks van Belle in alle gerechten stoppen.

We maken het samen

Onder het motto ‘Wat we maken, maken we samen’ boekte het bedrijf Dytter voor begin juni onze ‘Dame van Amstel’ luxe salonboot ter gelegenheid van de lancering van Dytter 2.0. “Als je een tijdlang vanuit huis moet werken, wil je wel eens samenkomen en met elkaar lachen en eten. Het was een groot succes. Gaan we vaker doen.”

We houden van elkaar

Als je je dierbare familie langere tijd niet in levenden lijve kunt zien, spreken en aanraken, groeit de behoefte om weer eens bij elkaar te komen en gezamenlijk te genieten van de wijde wereld met verrukkelijk eten en drinken. Laat dat nou net de specialiteit zijn van Rederij Belle.

Ik heb je te lang gemist

Wat doe je als je je vrienden niet ziet? Dan ga je ze missen. Tijd om opnieuw kennis te maken en alle verhalen te delen? Kies een boot, bepaal samen een route en wat je wilt eten en drinken. Rederij Belle kan u zes verschillende boten aanbieden, afhankelijk van de grootte van uw vriendenkring.

Met Rederij Belle kunt u alle kanten op

De Amsterdamse grachten

Mooier dan de Amsterdamse grachten bestaat er niet. Weg van alle toeristen vaart u met een van onze vier salonboten langs beroemde gevels en historische gebouwen.

Het ruime Markermeer

Op het ruime water van het Markermeer zeilen we met ‘Grote Jager’, een snelle Lemsteraak, in alle comfort. U kunt ook aanmonsteren op de ‘Succes’, het enige orgelstoomschip van Nederland.

De mooie grote rivieren

Met die opzienbarende ‘Succes’ met werkend stoomorgel, maakt u met enthousiaste gasten langere tochten over de grote rivieren richting Duitsland en Zwitserland.

De immer indrukwekkende Vecht

Het hele jaar door is de rivier de Vecht een feest. Prachtige landhuizen, schitterende buitenplaatsen, rijke begroeiing. Kies uw boot afhankelijk van het aantal gasten.

Doe het, bel Belle voor een prettig aanbodLaat een reactie achter

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen