Pakjesboot huren

Ontdek de arrangementen

Een pakjesboot huren voor Sinterklaas

De Sint komt uit Spanje. En hij komt met een stoomboot. Zo is het al honderdzeventig jaar en zo blijft het ook. Organiseert u zelf een Sinterklaasintocht over het water, kies dan voor de Succes als originele pakjesboot!

Zie ginds komt de stoomboot!

De Succes is lang niet zo oud als de Goedheiligman zelf, maar heeft ondertussen wel een respectabele leeftijd bereikt. Het is al meer dan 120 jaar geleden dat deze stoomboot in Dordrecht van de helling gleed. De klassieke uitstraling maakt haar tot de ideale pakjesboot die u voor Sinterklaas kunt huren. De naam Pakjesboot staat uiteraard in grote letters op de boeg.

Het bovendek biedt alle ruimte voor een wuivende Sint Nicolaas en heel veel springende en dansende Pieten. Naar wij gehoord hebben kun je van daaraf ook uitstekend met pepernoten strooien. In de benedensalon kunnen Sint en Pieten zich in alle rust op de intocht voorbereiden.

Zing mee met de Succes

Op het bovendek van de Succes bevindt zich het grootste stoomorgel van Europa. Het is al van heel ver te horen en speelt natuurlijk ‘Zie ginds komt de stoomboot’. Met een orgelspeler aan boord kan er zelfs een compleet Sinterklaasrepertoire vertolkt worden.

Op de foto, in de film

Mogen de kinderen na de intocht met de Sint op de foto? Onze bovensalon is er een prachtplek voor. Er is een heldere routing, zodat de wachtrij overzichtelijk blijft. Wij zorgen voor warme chocolademelk en speculaas. En voor papa en mama een lekker kopje koffie of iets sterkers.

De Sint is trouwens al vaker vastgelegd op de Succes. De boot was bijvoorbeeld ook te zien in de serie ‘De club van Sinterklaas’ en de Sinterklaasfilm ‘Pak van mijn hart’. Wilt u misschien ook een programma opnemen? Of aan boord een tv-commercial maken? De pakjesboot staat geheel tot uw beschikking.

Direct meer weten of een specifieke vraag?