Boottocht Sail Amsterdam 2020

Sail Amsterdam komt er aan!

In augustus 2020 is het zo ver: Sail Amsterdam vindt weer plaats in hartje Amsterdam. De hele stad zal bruisen van de activiteiten. U kunt het feest ook beleven, door met Sail 2020 een boottocht te maken.

Bekijk het spektakel vanaf het water

Tal van tall ships doen de haven van Amsterdam aan en miljoenen bezoekers komen naar de stad om de schepen te bekijken en de evenementen mee te maken. Uiteraard is Rederij Belle ook van de partij tijdens dit grootse feest. Onze exclusieve salonboten zijn alle vier in de vaart!

Een boottocht op Sail Amsterdam 2020 is de gelegenheid bij uitstek om uw relaties te trakteren op een bijzondere belevenis. Duizenden schepen varen rond over het Amsterdamse IJ, Sail biedt daarmee een onvergetelijke ‘Hollandse’ ervaring. Vanaf onze stijlvolle salonboten is het schouwspel op het water nóg mooier. En voor een hapje en een drankje wordt natuurlijk gezorgd.

 

Vertrek vanaf de werf

Voor onze boottochten tijdens Sail Amsterdam 2020 hebben we een zeer passende ontvangstlocatie gevonden. Alle arrangementen beginnen en eindigen bij Museumwerf ’t Kromhout, aan de Hoogte Kadijk in hartje Amsterdam. De werf is gedurende Sail onze vaste ligplaats.

 

Vier dagen feest in de stad

Sail Amsterdam 2020 duurt 4 dagen: het startsein wordt gegeven met de Sail In op woensdag 12 augustus. Op deze dag worden de tall ships in IJmuiden onthaald waarna ze, feestelijk begeleid door schepen en scheepjes, over het Noordzeekanaal naar de IJhaven varen. De dagen daarna is het feest in Amsterdam, elke avond wordt groots afgesloten met vuurwerk boven het IJ. Zaterdag 16 augustus is de laatste (officiële) dag van Sail.

Als u tijdens Sail Amsterdam 2020 een boottocht wilt maken, hebben wij verschillende arrangementen voor u. Op 12 augustus, de dag van Sail In, kunt u met de tall ships opvaren. Op meerdere dagen bieden wij bieden wij koffievaarten, middagtochten, borrelboten en avondtochten door het Sail-gebied, met ’s avonds het vuurwerk. 16 augustus kunt u met een van onze salonboten deelnemen aan de Sail Out Parade.

Tijdig reserveren

Sail 2020 is nog ver weg, maar we raden u nu alvast aan om uw boottocht tijdig te boeken. De ervaring leert dat, als het eenmaal zo ver is, de vaararrangementen op veel belangstelling kunnen rekenen. Wees er dus op tijd bij. Anders kunt u straks alleen maar vanaf de kant toekijken hoe anderen voorbij varen.

Arrangementen

Intocht Sail Amsterdam 2020

Sail Amsterdam begint traditiegetrouw met de intocht van de schepen. Op woensdag 12 augustus varen ze vanaf IJmuiden in een grote parade het Noordzeekanaal op, begeleid door allerhande boten en bootjes, schepen en scheepjes. Ook u kunt u mee opvaren naar Amsterdam.

Meer informatie

Koffievaart Sail Amsterdam 2020

Ochtend in de IJ-haven. Op veel zeilschepen zijn de matrozen al in touw. Maar er varen nog weinig scheepjes rond: hét moment om er zelf een kijkje te nemen.

Meer informatie

Lunchvaartocht Sail Amsterdam 2020

Wilt u ook naar Sail 2020? De tall ships vanaf het water bekijken? En ook lekker lunchen aan boord? Vaar dan mee met een van onze luxe salonboten.

Meer informatie

Loungen en dineren op een salonboot op Sail Amsterdam 2020

Sail is sfeer. Sail is gezelligheid. Sail is met z’n allen een mooie tijd hebben. En als het even kan ook zelf op het water zijn, want dan is Sail nog net even mooier.

Meer informatie

Avondvaartocht met vuurwerk op Sail Amsterdam 2020

Wie Sail Amsterdam zegt, denkt aan schepen, nautische historie, gezelligheid en… vuurwerk. Traditiegetrouw eindigen de Saildagen met een oogverblindend mooie en soms ook oorverdovende vuurwerkshow boven het IJ. Aan boord van een van onze salonboten bent u er ‘midden in’.

Meer informatie

Sail-Out Parade Lunchvaartocht

Zondag 16 augustus is de laatste dag van Sail Amsterdam 2020. Via de sluizen van IJmuiden zullen de grote zeilschepen weer open zee kiezen. Net als bij eerdere edities van Sail worden ze ook deze keer uitgezwaaid, vanaf de kant en vanaf het water. Wij varen ook mee in deze ‘farewell parade’, met vier luxe salonboten.

Meer informatie

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

We hebben kerst gevierd op deze boot met ons bedrijf (40 pers.). Heerlijke avond gehad. Goed eten, goede service en fijne ambiance. In overleg is alles mogelijk bij deze organisatie, ook heel fijn. Je kan er helemaal een eigen draai aangeven zowel qua aankleding boot als het eten. Ze denken graag met je mee.

Fantastisch leuke avond gehad!

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway

Afgelopen vrijdag hebben we met ons bedrijf een geweldige ervaring gehad op de Belle van Zuylen. Hapjes en drankjes waren prima verzorgd, bemanning was vriendelijk en attent en paste zich erg goed aan, ik denk dat we best wel luidruchtig waren, maar iedereen bleef erg vriendelijk. Ik kan deze rederij zeker aanbevelen. Ook vooraf tijdens de organisatie van dit uitje ging alles soepel en makkelijk en de aanbeveling van accordeonist Jaap was precies goed, kortom iedereen loopt hier nog rond in een roes.