0294 – 261433

Boottocht Sail Amsterdam 2025

Sail Amsterdam komt er aan!

In augustus 2025 is het zo ver: Sail Amsterdam vindt weer plaats in hartje Amsterdam. De hele stad zal bruisen van de activiteiten. U kunt het feest ook beleven, door met Sail 2025 een boottocht te maken.

Het spektakel vanaf het water

Tal van tall ships doen de haven van Amsterdam aan en miljoenen bezoekers komen naar de stad om de schepen te bekijken en de evenementen mee te maken. Uiteraard is Rederij Belle ook van de partij tijdens dit grootse feest. Onze exclusieve salonboten zijn alle vier in de vaart!

Een boottocht tijdens deze happening is dé gelegenheid bij uitstek om uw relaties te trakteren op een bijzondere belevenis. Duizenden schepen varen rond over het Amsterdamse IJ, Sail biedt daarmee een onvergetelijke ‘Hollandse’ ervaring. Vanaf onze stijlvolle salonboten is het schouwspel op het water nóg mooier. En voor een hapje en een drankje wordt natuurlijk gezorgd.

sail amsterdam

Vertrek vanaf de werf of vanuit Zaandam

Voor onze boottochten tijdens dit feest hebben we een zeer passende ontvangstlocatie gevonden. Alle arrangementen met de salonboten beginnen en eindigen bij Museumwerf ’t Kromhout, aan de Hoogte Kadijk in hartje Amsterdam. De werf is gedurende Sail onze vaste ligplaats. De arrangementen met het Stoomschip Succes en Luxe lemsteraak de Grote Jager vertrekken vanuit Zaandam.

Vier dagen feest in de stad

Sail Amsterdam 2025 duurt 5 dagen: het startsein wordt gegeven met de Sail In op woensdag 20 augustus. Op deze dag worden de tall ships in IJmuiden onthaald waarna ze, feestelijk begeleid door schepen en scheepjes, over het Noordzeekanaal naar de IJhaven varen. De dagen daarna is het feest in Amsterdam, elke avond wordt groots afgesloten met vuurwerk boven het IJ. Zondag 25 augustus is de laatste (officiële) dag van Sail.

Als u tijdens deze vier dagen een boottocht wilt maken, hebben wij verschillende arrangementen voor u. Op 20 augustus, de dag van Sail In, kunt u met de tall ships opvaren. Op meerdere dagen bieden wij bieden wij koffievaarten, middagtochten, borrelboten en avondtochten door het Sail-gebied, met ’s avonds het vuurwerk. 25 augustus kunt u met een van onze salonboten deelnemen aan de Sail Out Parade.

sail amsterdam

Tijdig reserveren

Sail 2025 is nog ver weg, maar we raden u nu alvast aan om uw boottocht tijdig te boeken. De ervaring leert dat, als het eenmaal zo ver is, de vaararrangementen op veel belangstelling kunnen rekenen. Wees er dus op tijd bij. Anders kunt u straks alleen maar vanaf de kant toekijken hoe anderen voorbij varen.

Direct meer weten of een specifieke vraag?