Amsterdam Light Festival Kerstvaart

Amsterdam Light Festival Kerstvaart

Wat doen we deze Kerst in 2021? Vieren we het bij ons of bij jullie? Of zullen we nu eens iets bedenken waarbij niemand in de keuken hoeft te staan en iedereen volop kan genieten? Op al deze vragen heeft Rederij Belle een mooi antwoord: een gezellige, geheel verzorgde vaartocht.

Geen kerstboom, maar wel heel veel lichtjes

De kerstdagen zijn vanouds de tijd om elkaar weer eens te ontmoeten. Om bij te praten, terug te kijken op het oude jaar en nieuwe plannen te maken. Maar misschien is het wel een leuk idee om het dit jaar net even anders te doen. Wij nodigen u graag uit om op een van onze vier salonboten een rondvaart te maken en vanaf het water de kunstwerken van het Amsterdam Light Festival 2021 te bewonderen.

De salonboten, Emma, Belle van Zuylen, Adeline en Dame van Amsterdam, zijn uiteraard ´op z´n Kerst´ ingericht. Onze professionele bemanning gaat er daarbij voor zorgen dat de inwendige mens niets tekort komt.

Een prettig en smakelijk kerstfeest

Houdt u van een goede kerstborrel? Die regelen we graag voor u, inclusief een ‘Amsterdams plateau’ met lekkere hapjes. Iets uitgebreider eten kan ook: wij serveren aan boord een voortreffelijk buffet van warme en koude gerechten. De samenstelling is zeer gevarieerd, voor elk wat wils. Heeft u speciale voorkeuren, dan voldoen we daar graag aan.
Ook een compleet kerstdiner behoort tot de mogelijkheden. U kiest aan boord uw voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht uit onze brede kaart. Onderweg leggen we drie keer bij een Amsterdams toprestaurant aan om de vers bereide gerechten op te halen.

© Artist impression ‘Parabolic Lightcloud’ door Amigo & Amigo

Wanneer vieren we het?

Onze Kerstvaart langs het Amsterdam Light Festival kunt u maken op Kerstavond, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag. Welke van onze vier boten wij inzetten, is afhankelijk van de grootte van uw gezelschap.

Amsterdam Light Festival Kerstborrelcruise

· Boottocht van 16.00 tot 18.00 uur
· Borrelplateau
· Dranken uit de bar (bier, wijn, fris)

De prijs van dit arrangement hangt af van de groepsgrootte. Om u een indicatie te geven:

Bij 15-30 personen € 75,00
Bij 30-50 personen € 65,00
Bij 50-80 personen € 55,00

* Deze prijzen zijn exclusief BTW en inclusief een bijdrage aan het Amsterdam Light Festival.

Amsterdam Light Festival Kerstvaart met buffet

· Boottocht van 19.30 tot 22.30 uur
· Winters dinerbuffet
· Drankjes (bier, wijn, fris)

 

De prijs van dit arrangement hangt af van de groepsgrootte. Om u een indicatie te geven:

Bij 15-25 personen € 125,00
Bij 25-35 personen € 99,00
Bij 35-45 personen € 95,00
Bij 50-58 personen € 89,00

* Deze prijzen zijn  BTW en een inclusief een bijdrage aan het Amsterdam Light Festival.

Amsterdam Light Festival Kerstvaart met à la carte 3-gangendiner

· Boottocht van 19.30 tot 22.30 uur
· 3-gangendiner verzorgd door een toprestaurant
· Dranken uit de bar (bier, wijn, fris)

De prijs van dit arrangement hangt af van de
groepsgrootte. Om u een indicatie te geven:

Bij 15-25 personen € 159,00
Bij 25-35 personen € 145,00
Bij 35-45 personen € 135,00
Bij 50-58 personen € 125,00

* Deze prijzen zijn exclusief BTW en inclusief bijdrage aan het Amsterdam Light Festival.


Prijzen voor groepen kleiner dan 15 personen op aanvraag.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

De zomer is weer voorbij. Het Tax Center van Nyenrode Business Universiteit kan terugkijken op de geslaagde tweedaagse Summercourse. Het waren volle, leerzame dagen voor de deelnemers. De eerste avond van elke cursus werd daarom op informele wijze voortgezet met een vaartocht over de Amstel, met ‘de Dame van Amstel’. De ontvangst op het schip, door de kapitein, was telkens zeer hartelijk. In de ruime, sfeervolle boot werd volop gediscussieerd en bijgepraat met bekenden onder het genot van een vriendelijk geserveerd drankje. Ook het uitgebreide Indisch buffet smaakte de deelnemers prima! De vlotte organisatie van de tochten heeft zeker bijgedragen aan de plezierige ervaring van zowel deelnemers als Tax Center medewerkers.

Nyenrode Business Universiteit

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!

Paula Romein

Wat hebben we een super dag gehad 1 september. Naast een überhaupt onvergetelijke dag, willen we graag vertellen dat de boottocht absoluut geweldig was! De kapitein, de catering, de hostess, de boot, echt alles was helemaal perfect. Ook onze gasten hebben ontzettend genoten. Het was super geregeld! Bedankt!