Borrelboot Amsterdam

Voorpret op een borrelboot in Amsterdam

Als u voorafgaand aan uw theatervoorstelling of diner nog even in een ontspannen setting met elkaar wilt bijpraten, kies dan voor ons borrelboot arrangement.

Borrelend naar uw bestemming

U heeft er vast al lang naar uitgekeken: weer een keer met z’n allen naar een theatervoorstelling of een concert. De voorpret is er al – en die kunt u nog wat groter malen. Nodig iedereen iets eerder uit, voor een borrel op een van onze salonboten. We maken als ‘borrelboot’ een tocht door de grachten van Amsterdam en brengen u op tijd op de plaats van bestemming. Ondertussen zorgen onze mensen voor een hapje en een drankje – en dat kan net zo eenvoudig of verfijnd als u het wilt hebben. Bier en wijn of champagne? Bitterballen of amuses? Het komt voor elkaar.

Voorafje?

Gaat u met vrienden of familie dineren in een restaurant in Amsterdam? Ook dan is onze borrelboot een aangenaam voorafje. U vaart in stijl naar uw gereserveerde tafel. Aan boord zou u zelfs al uw keuze uit het menu kunnen maken!

Eén of meer opstapplaatsen

Al uw gasten kunnen op één centrale plek in Amsterdam op de borrelboot stappen. Als verrassing zou u zelfs geheim kunnen houden wat er precies gaat gebeuren en alleen tijd en plaats doorgeven. Vanaf die plek varen we twee uur de stad door, naar uw theater, concertzaal of restaurant. Er is dus alle tijd om iedereen te spreken en om te genieten van de schoonheid van onze hoofdstad. Dankzij al het water in Amsterdam kan de borrelboot dicht in de buurt van de eindbestemming komen. Er is meestal wel een aanlegplaats op loopafstand te vinden. Mocht dat niet lukken, dan kunnen we uiteraard ook vervoer over de weg voor u regelen.

 

Prijzen

Varen met een borrelboot kan niet alleen in Amsterdam, maar ook op de Vecht, de Amstel en de Loosdrechtse Plassen. Het borrelboot arrangement bestaat uit een vaartocht van 2 uur, inclusief borrelgarnituur en onbeperkt drankjes. De prijs per persoon is vanaf € 49- bij volle bezetting van de salonboot (20 personen Emma).
We horen graag waar en hoe u wilt varen en borrelen!

 

Salonboot Amsterdam
lunch aan boord
Boot huren Amsterdam
Belle in Amsterdam

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!