Dinervaart op de Westeinderplassen

Sfeerrijk en smakelijk

Combineer een heerlijk diner met een prachtige omgeving en een minstens zo fraaie, tot in de details gerestaureerde salonboot. Het resultaat: een bijzonder aangename dinervaart op de Westeinderplassen.

Het beste uit de keuken, bij u aan boord

Verras uw relaties of medewerkers met het beste van twee werelden: een vaartocht op een luxe salonboot op de schitterende Westeinderplassen en een perfect verzorgd 3-gangen diner aan boord.
Terwijl u van het uitzicht geniet, maakt u uw keuze uit de menukaart. Onze hostess belt uw keuze door naar het restaurant aan de wal. Na nog een stukje varen legt de kapitein even aan bij het restaurant en komen alle gerechten vers aan boord.
Zodra we weer in open vaarwater zijn, wordt het voorgerecht geserveerd, gevolgd door uw hoofdgerecht en uw dessert. Wij wensen u alvast veel plezier en smakelijke eten aan boord van uw varende restaurant!

Programma Dinervaart Westeinderplassen

 • 18:00 uur
  Ontvangst aan boord met een drankje naar keuze. De kapitein heet u welkom en zet dan koers naar de Westeinderplassen.
 • 18:20 uur
  U kiest uit de kaart wat u het lekkerste vindt. De hostess geeft uw keuze door, de kapitein haalt wat later de gerechten op. Uw diner kan beginnen.
 • 21:00 uur
  Einde van het programma, u bent weer terug op de plek van vertrek.

Voorbeeldmenu

Voor het arrangement Dinervaart Westeinderplassen hebben wij een aantal restaurants waar wij graag mee samenwerken. Maar uw eigen suggesties zijn natuurlijk ook welkom. Hieronder vindt u een menu dat altijd veel succes heeft.

Voorgerechten

 • In zoethout & basilicum gemarineerde zalm met krabsalade, soya-yuzu vinaigrette en crème van doperwten
 • Huisgemaakte kalfsfricandeau met salade van pommes Ratte en truffelmayonaise, bloemkool en French dressing
 • Salade Melanzane met gerookte tomaat, krokante aubergine en pesto van verse munt, pijnboompitten en ricotta

Hoofdgerechten

 • Op de huid gebakken zeebaars met Alaska coquille, venkelmousseline en saus Bouillabaisse
 • Gegrilde Black Angus steak met aardappel-maiskroket, gegrilde groentes en huisgemaakte BBQ saus
 • Pompoen gnocchi met tuinbonen, verse kruidensalade, pecorino en cantharellen

Nagerechten

 • Chocolade sponge cake, gemarineerde aardbeien, mousse van sinaasappel & vlierbloesem
 • Selectie van rijpe kazen
Trouwceremonie aan boord

Varen, zolang als u maar wilt

Het arrangement Dinervaart Westeinderplassen duurt standaard ongeveer 3 uur. Maar net als de menukeuze, is ook de tijdsduur van uw vaartocht geheel naar wens aan te passen. Heeft u vragen, wilt u overleggen? Neem even contact op!

Wijnglazen
Running dinner
Dineren aan boord

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!