Eten op een boot op de Westeinderplassen

Sfeervol dineren aan boord

Als u zegt dat u een à la carte diner op een boot heeft gereserveerd, dan wordt u misschien wat vreemd aangekeken. Maar u weet wel beter: lekker eten op een boot op de Westeinderplassen, dat is een echte belevenis!

Een uniek restaurant arrangement

Dineren op een salonboot op de Westeinderplassen: het klinkt misschien wat ongewoon. Maar waarom eigenlijk niet? Het is er gezellig, de bediening is goed en de gerechten zijn perfect.
In dit unieke à la carte arrangement maakt u aan boord uw keuze uit het menu. Die wordt doorgegeven aan het restaurant waar wij mee samenwerken – of een restaurant dat uw voorkeur heeft natuurlijk. Zodra de bestelling binnen is, gaat de keukenbrigade aan het werk. Op het moment dat de voor-, hoofd- en nagerechten klaar zijn, ligt de boot bij het restaurant om alles aan boord te nemen. De gerechten komen vers uit de keuken, zó op uw bord.

Dit programma, of iets anders?

Voor het arrangement dineren op een boot op de Westeinderplassen hebben wij een standaard programma, u ziet het hieronder. Uiteraard kunnen we daarop ook variëren, net zoals u het wilt hebben.

  • 18:00 uur
    U wordt met een drankje aan boord verwelkomd. De kapitein vertelt u over de route die u op de Westeinderplassen gaat varen.
  • 18:20 uur
    Al varend kiest u uw voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. De kapitein haalt ze op bij het restaurant. Het voorgerecht wordt direct geserveerd.
  • 21:00 uur
    Terugkomst op de plek van vertrek.

 

Onze kaart

Als u op de Westeinderplassen komt eten op een van onze salonboten, geven wij u graag wat suggesties. Het menu hieronder kan altijd op veel waardering rekenen.

Voorgerechten

  • In zoethout & basilicum gemarineerde zalm met krabsalade, soya-yuzu vinaigrette en crème van doperwten
  • Huisgemaakte kalfsfricandeau met salade van pommes Ratte en truffelmayonaise, bloemkool en French dressing
  • Salade Melanzane met gerookte tomaat, krokante aubergine en pesto van verse munt, pijnboompitten en ricotta

Hoofdgerechten

  • Op de huid gebakken zeebaars met Alaska coquille, venkelmousseline en saus Bouillabaisse
  • Gegrilde Black Angus steak met aardappel-maiskroket, gegrilde groentes en huisgemaakte BBQ saus
  • Pompoen gnocchi met tuinbonen, verse kruidensalade, pecorino en cantharellen

Nagerechten

  • Chocolade sponge cake, gemarineerde aardbeien, mousse van sinaasappel & vlierbloesem
  • Selectie van rijpe kazen

Neem uw tijd

Uw vaartocht op een salonboot op de Westeinderplassen duurt drie uur: alle tijd om volop van uw à la carte diner te genieten. Wilt u de vaartijd uitbreiden, of de tocht aan andere activiteiten koppelen? We horen uw wensen graag.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen