Trouwen op een boot

Trouwen op een boot op de Vinkeveense Plassen

Bijpraten met goede vrienden. Je laten feliciteren en verwennen. De bruidstaart aansnijden en het glas heffen. Feest vieren. Dat alles vraagt om een bijzondere locatie: een salonboot van Rederij Belle. Deze intieme en comfortabele omgeving geeft je trouwdag een gouden randje. Maak een vaartocht over de Vinkeveense Plassen en geniet van het weidse uitzicht, de zeiltjes op het water en het klotsen van de golven.

Eersteklas catering

Ondertussen zijn wij achter de schermen hard aan het werk om het programma tot in de puntjes te laten verlopen. Precies zoals jullie het willen hebben. We willen graag dat iedereen die met ons meevaart, het 100 % naar de zin heeft. Dat betekent dat we ook als het om de catering gaat, alleen voor het beste kiezen. Van een eenvoudige koffietafel tot culinaire specialiteiten: het moet perfect zijn. En dat is het ook.

 

Een klassiek decor

Rederij Belle heeft vier salonboten: de Belle van Zuylen, de Emma, de Adeline en de Dame van Amstel. De Emma, de kleinste van de vier, biedt ruimte aan 20 personen. De grootste is de Dame van Amstel, met accommodatie voor maximaal 80 passagiers. Al onze salonboten hebben een klassieke schoonheid en zijn in originele stijl ingericht. Welke stijl jullie huwelijksdag ook heeft, in dit decor past hij altijd.

Fototips

De beste foto’s ontstaan spontaan. Maar soms moet je je fantasie even een handje helpen. Daarom geven we je graag een paar suggesties.

  • De ‘Titanic-foto’: samen met uitgespreide de armen op de boeg van de salonboot.
  • De eerste stap in het huwelijksbootje: allebei één voet op de steiger en één op het gangboord.
  • De juiste koers varen: vier handen aan het stuurwiel.
  • Een romantische kus in de zonsondergang.

 

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen