Blog over exclusief varen

Niet vergeten. Uw Sail-boot boeken nu het aanbod uitgebreid is.


Lijkt ver weg maar is dichter bij dan u vermoedt: Sail Amsterdam. Van 12 tot en met 16 augustus 2020 meren honderden boten af aan de kades van het IJ. Vanuit alle windstreken op aarde hebben ze de behouden koers gezet op onze hoofdstad. Het zijn de allermooiste zeilschepen van het werelderfgoed, de een nog mooier dan de ander. Zonder uitzondering de moeite waard om van nabij te bekijken, maar dan wel van dichtbij, vanaf het water.

Liefst onder het genot van een glaasje of een hapje? Rederij Belle is er opnieuw in geslaagd schitterende arrangementen samen te stellen. Van aantrekkelijk simpel tot bourgondisch smakelijk. De boekingen voor onze tochten beginnen al op gang te komen. Dus, als u een goed advies wilt: laat ons opdraven om met u de mogelijkheden te bespreken.

Als u met Rederij Belle vaart, wordt u ontvangen op de bekende museumwerf ’t Kromhout. Op zich al de moeite van een bezoek waard, maar ook een uniek vertrekpunt, want dichtbij de feestelijke plek op het IJ waar het feest plaatsvindt.

Slimme tip: boek de Sail-In parade op 12 augustus, als altijd een spectaculaire, 8 kilometer lange tocht van IJmuiden naar Amsterdam met vele duizenden andere enthousiaste Sail-gangers. Let op: tijdens de Sail-In is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.Laat een reactie achter

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen