Blog over exclusief varen

Vacature Sales & event medewerker Rederij Belle (32 tot 40 u p/w )


Vacature Sales & event medewerker Rederij Belle (32 tot 40 u p/w )

Functie(s): Sales en event medewerker

Dienstverband: Fulltime (maandag t/m vrijdag)

Opleiding: HBO denkniveau

Werkervaring: 2 – 5 jaar

Omschrijving
Ben jij een enthousiaste sales en event medewerker of lijkt het je leuk om er een te worden? Wij hebben een leuke functie in een klein team waarin je veel kunt leren en veel verantwoordelijkheid krijgt. Rederij Belle is al jarenlang de specialist in het verzorgen van stijlvolle evenementen voor het hoge marktsegment. Met onze klassieke salonboten verzorgen we private party’s in Amsterdam, op de Amstel en de Vecht. Ons Stoomschip Succes vaart door heel Nederland.

Of het nu om een verjaardagsfeest, een relatie evenement, een bruiloft of een bedrijfsuitje gaat; voor elk evenement biedt Rederij Belle een passend programma. Professionaliteit, gastvrijheid en kwaliteit zijn belangrijke kernwaarden in onze bedrijfsvoering. Ons kantoor is gevestigd in het gezellige Muiden.

Functieomschrijving
Als sales en event medewerker ben jij verantwoordelijk voor de afhandeling van A tot Z van een eventaanvraag. Of het nu gaat om een familiedagje, een bruiloft met alles er op en er aan, een afdelingsuitje of een besloten directieoverleg… jij zorgt er voor dat de klant een passend programma krijgt aangeboden en verzorgt vervolgens de bestellingen van de catering, de overdracht richting de bemanning en de aftersales. Zo ben jij een belangrijke schakel tussen de klant en de schepen.

Je bent verantwoordelijk voor

Behandelen van groeps- en eventaanvragen;
Aanmaken van reserveringen in ons reserveringssysteem SEM (Smart Event Manager), het volgen van de opties en reserveringen;
Meedenken met klanten in de organisatie van hun event;
Interne communicatie en pre- en aftersales rondom events;
(Mede) beheer van social media;
Bijdragen aan het vergroten van de naamsbekendheid van Rederij Belle.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Stuur je CV en motivatie per mail
naar info@rederijbelle.nl t.a.v. Monique Vos.Laat een reactie achter

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen