Sail Lunchvaart individueel arrangement

Boekingsinformatie

Sail viert een jubileum. Dit nautische evenement vond voor de eerste keer plaats toen de stad Amsterdam in 1975 zijn 700-jarig bestaan vierde. In 2020 gaan we dan ook de tiende Sail Amsterdam beleven. Het zal ongetwijfeld nog mooier en spectaculairder zijn dan de vorige keer.

Liefhebbers kunnen ook nu weer hun hart ophalen aan de vele windjammers, klippers en andere traditionele zeilschepen die vanuit alle windstreken naar onze hoofdstad zijn gekomen. Rederij Belle biedt u de mogelijkheid om dat van dichtbij te doen.

Onze salonboten maken tijdens Sail 2020 meerdere lunchtochten. U vaart langs de aangemeerde schepen, u proeft de sfeer en u proeft de voortreffelijke lunchhapjes die onze cateraar voor u bereid heeft. Anders gezegd: u gaat het aangename met het aangename combineren. Wie wil dat nou niet?

Sail Lunchvaart op
15 augustus 2020

11:30 uur
U wordt ontvangen in Museum ’t Kromhout te Amsterdam. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u op deze historische museumwerf alvast in nautische sferen komen.

12:30 uur
Er wordt aangekondigd dat uw salonboot gereed is om te varen. De trossen gaan los en de salonboot zet via de Nieuwe Herengracht en het Oosterdok koers richting de IJ-haven en Sail Amsterdam. Uw vaartocht brengt u langs alle tall ships en andere zeilschepen.

De hele vaartocht voorzien onze hostesses u van drankjes en hapjes en zorgen zij er voor dat het u aan niets ontbreekt. Wij serveren een luxe lunchbuffet met warme en koude gerechten.

15:30 uur
We zijn weer terug bij de Kromhoutwerf, einde van het programma.

Sail Lunchvaart individueel arrangement

Arrangementsprijs per persoon € 179,00.

De genoemde prijs is inclusief catering en afdracht aan stichting Sail. Onder voorbehoud van wijzigingen in het programma door stichting Sail.

Sail Lunchvaart individueel arrangement

Zaterdag 15 augustus 2020, 11:30-15:30 uur
179.00 p.p.
Aantal personen:

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen