Sail Koffievaart individueel arrangement

Boekingsinformatie

Sail Amsterdam is het grootste publieksevenement van Nederland, er wordt gerekend op meer dan twee miljoen bezoekers in vijf dagen. Het kan soms dus wat druk zijn. Maar daar is wat aan te doen: maak een rondvaart in de ochtenduren.

Met een van onze luxe salonboten vaart u vlak langs de windjammers en andere traditionele zeilschepen die in de IJ-haven aangemeerd liggen. U heeft alle tijd om ze van dichtbij te bekijken. Ondertussen zorgt onze bemanning voor koffie, thee of iets anders en allerlei lekkers.

Sail Koffievaart op
15 augustus 2020

08:30 uur
U wordt ontvangen in Museum ’t Kromhout te Amsterdam. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u op deze historische museumwerf alvast in nautische sferen komen.

09:00 uur
Er wordt aangekondigd dat uw salonboot gereed is om te varen. Aan boord serveren wij koffie en thee met huisgemaakte lekkernijen. De hele verdere vaartocht voorzien onze hostesses u van drankjes en hapjes en zorgen zij er voor dat het u aan niets ontbreekt.

09:10 uur
De trossen gaan los en het schip zet koers richting het gebied waar Sail Amsterdam plaatsvindt. Er wordt een rondje gevaren door de IJhaven, langs alle Tall ships. Dit belooft een onvergetelijke belevenis te worden.

11:30 uur
We zijn weer terug bij de Kromhoutwerf, einde van het programma.

Sail Koffievaart individueel arrangement

Arrangementsprijs per persoon € 99,00.

De genoemde prijs is inclusief catering en afdracht aan stichting Sail. Onder voorbehoud van wijzigingen in het programma door stichting Sail.

Sail Koffievaart individueel arrangement

Zaterdag 15 augustus 2020, 08:30-11:30 uur
99.00 p.p.
Aantal personen:

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen