Teambuilding op een lemsteraak

Teambuilding op een lemsteraak

Op een boot is alles anders. Tijd telt al snel niet meer mee. De horizon wekt de nieuwsgierigheid. Het gaat niet meer om waar je vandaan komt, alleen nog om waar je heen wilt. Maar het allerbelangrijkste is het moment. Hoe staat de wind? Hoe is het water? En wat kunnen we doen om daar het maximale uit te halen?

Met z’n allen voor het beste resultaat gaan

Een zeilschip maakt alleen meters als de hele bemanning goed samenwerkt. Het gaat om leiderschap en om verantwoordelijkheid nemen. Maar er kan er maar één de kapitein zijn.
De zeer ervaren trainers waar wij mee samenwerken weten als geen ander wat er speelt bij teamontwikkeling. Onze bemanning heeft er ook oog voor. Samen creëren zij aan boord een uitdagende en inspirerende omgeving.
Uw medewerkers gaan samen aan de slag. Ze kiezen samen de juiste koers en hijsen samen de zeilen. En ze zien meteen of wat ze doen ook resultaat oplevert. Dat is niet alleen heel nuttig, maar ook heel erg leuk. En leerzaam.

Gewoon doen

Samen een lemsteraak besturen is een uitdaging. Maar het kan. En er is geen zeilervaring voor nodig. Schipper en maat leggen uit hoe alles reilt en zeilt aan boord en wat je wanneer kunt doen om soepeler overstag te gaan en meer snelheid te maken. Verder is het gewoon een kwestie van doen.

Met elkaar… of ook tegen elkaar?

Een lemsteraak biedt plaats aan maximaal 20 personen. Maar als u met meer mensen wilt zeilen, kunt u natuurlijk meer schepen inzetten. En dan komt er nog iets moois bij kijken: sportieve competitie. Net even iets meer geven, dat ene stapje meer doen om de andere schepen voor te blijven.
Wij hebben veel ervaring met het organiseren van een Lemsteraken Regatta en vertellen u graag meer over de mogelijkheden van dit event. Wilt u het zeilen combineren met een of meer teambuildingactiviteiten aan de wal? Ook dan zijn we u graag van dienst.

Een topdag voor iedereen
Actie, dynamiek, inspanning en ontspanning, teambuilding en gezelligheid – dat alles komt aan bod aan boord van een snelle lemsteraak. Plus een catering op maat, van lunch tot borrelhap. Geef uw medewerkers deze onvergetelijke ervaring en laat ze er ook nog eens beter van worden!

Boekingsinformatie

Tijden in overleg

 

Scheepshuur

Dagdeel, 4 uur € 1.250,-
Dag (7 uur) € 1.550,-
Verlenguur € 100,-

Prijzen zijn inclusief schipper en havengelden.
Deze huurprijzen zijn exclusief 6% BTW, catering en bedienend personeel.
Afvaarthaven is Muiden, andere havens zijn mogelijk in overleg.

Catering

Je kunt natuurlijk zelf je eten en drinken of kok meenemen aan boord, maar veel fijner is het om dit door de bemanning te laten verzorgen. Bekijk onze ccateringmogelijkheden.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen