Stoomboot huren

Een stoomboot huren voor een verrassende vaartocht

Wilt u graag het water op, maar dan wel heel speciaal? Ga er op uit met ons Stoomschip Succes. Deze klassieke stomer maakt van elke vaartocht een grote belevenis!

Varen in stijl

Aan boord van de Succes waant u zich in de tijd van de luxueuze passagiervaart. Waar u ook kijkt ziet u koperen ornamenten, teak betimmering en leren zitjes. Varen met de Succes is varen in stijl.
Als u deze stoomboot gaat huren, kunt u heel wat gasten uitnodigen. De bovensalon en de benedensalon bieden samen plek aan zo’n 110 personen. Maar minder kan natuurlijk ook. Groot feest of intieme bijeenkomst, de Succes en haar bemanning zorgen voor een warm onthaal en een perfecte vaartocht. En ook wat de bestemming betreft kunt u alle kanten op, want het schip is geschikt voor elk Nederlands binnenwater. Het kan zelfs een reisje op de Rijn maken, naar Basel in Zwitserland.

Waar vandaan en waar naartoe?

De vaste vertrekplaats van Stoomschip Succes is Almere Haven. Daarnaast zijn er nog tal val andere plekken waar u kunt opstappen of van boord gaan. Denk bijvoorbeeld aan Amsterdam, Lelystad, Hoorn, Enkhuizen, Lemmer en Kampen.

Feesten, vergaderen, genieten

Met al die ruimte aan boord kan er heel veel op de Succes. Of liever gezegd: bijna alles. Een feest voor vrienden en familie met DJ, karaoke of live muziek. Of een chique gala, inclusief pianist aan onze antieke vleugel. Of een complete trouwerij met ontvangst, huwelijksceremonie, receptie, diner en feest.
Ook meer zakelijke bijeenkomsten zijn op ons stoomschip een succes. Van informeel bijpraten tot vergaderen, van presentatie tot training: alle faciliteiten zijn aanwezig. Voor een bedrijfsfeest of personeelsuitje is de Succes eveneens een prachtlocatie.
Wie dat maar kan een kleine rondleiding met uitleg in het scheepsruim krijgen, waar onze stoommachines trots staan te blinken.

Boekingsinformatie

Vaarprijzen

Starttarief  3 uur                                           € 2150,-
Ieder volgend uur                                          €   350,-
Bediening per uur per medewerker          €     33,50

Deze huurprijzen zijn inclusief kapitein, matroos, toeristenbelasting en in-/uitcateren, exclusief 6 % BTW.

Overige kosten

Catering en bijkomende bediening, afhankelijk van uw wensen.

Voor het gebruik van het orgel moeten wij de stoomketel opwarmen. De kosten hiervan bedragen € 350,- (excl. 6% BTW).

Overvaarkosten van Almere Haven naar een andere vertrekhaven in Nederland € 150,- per uur (excl. 6% BTW).

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen