Klassieke zeilschepen

Een klassiek zeilschip huren

Rederij Belle heeft twee zusterbedrijven die actief zijn in de zeilende chartervaart, de zogeheten ‘Bruine Vloot’. Beide organisaties verhuren zeilschepen (met bemanning) vanuit de haven van Muiden.

Muiden Maritiem heeft voor elke gelegenheid het juiste schip en de passende accommodatie, en zorgt in overleg met u voor de perfecte invulling van uw dag. Bijvoorbeeld op het vlaggenschip van Muiden, De Hoge Wier, of op de mooie Lemsteraak Grote Jager. Zeilschip Twee Gebroeders vaart vanuit Muiden en biedt plaats aan 50 personen tijdens dag- en avondtochten.

Service en kwaliteit voorop

Net als Rederij Belle hebben deze organisaties kwaliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. U kunt bij hen dan ook de mooiste schepen huren, met daarop een zeer professionele en gastvrije bemanning. Als u een zeilschip wilt huren voor een zeiltocht op het Markermeer of het IJsselmeer hoeft u niet verder te zoeken. Zij zijn de juiste partner voor het organiseren van zowel een zeiltocht van een dag of dagdeel als van meerdaagse tochten. Romantisch trouwen aan boord van een zeilschip is ook mogelijk in Muiden!

Meerdere dagen zeilen op het IJsselmeer of het Markermeer

Ook voor een zeiltocht van een paar dagen kunt u terecht bij Muiden Maritiem. Het bedrijf heeft meerdere schepen in haar bestand, die allen voldoen aan hoge kwaliteitseisen.
Als u een paar dagen wilt zeilen, kunt u vanuit Muiden vertrekken en zo vele havens aan het IJsselmeer en Markermeer aandoen. Denk bijvoorbeeld aan Volendam, Monnickendam, Marken, Enkhuizen, Hoorn, Edam, Medemblik, of de havens aan de Friese kust, zoals Stavoren, Hindeloopen en Workum. Het zijn allemaal oud-Hollandse havens met een bijzonder mooie dorpskern en met vaak een rijk, nog zichtbaar verleden. Zeker een bezoek waard! Zeilen op de Waddenzee kan uiteraard ook. Muiden Maritiem zet dan een zeilschip met thuishaven Harlingen voor u in.

Boekingsinformatie

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen