Referenties

Referenties

Hieronder leest u enkele enthousiaste reacties van onze klanten:

Lighthouse Nederland – Oud leden Club District Utrecht/ ‘t Gooi

Een aanrader! Eindelijk toch er weer op uit in coronatijd.
Het was genieten om met Rederij Belle in de volledig gerestaureerde historische Salonboot  “Adeline” over de Stichtse Vecht te varen. De uitleg over de historische stijlvolle boot en de gevaren route was uitstekend en maakte de middag compleet. Een bijzonder geslaagd uitje in coronatijd, waar we lang naar hebben uitgekeken. Prima catering, sfeervolle entourage en belangrijk: Geheel naar wens in te vullen, dus corona-proef!

Nyenrode Business Universiteit

De zomer is weer voorbij. Het Tax Center van Nyenrode Business Universiteit kan terugkijken op de geslaagde tweedaagse Summercourse. Het waren volle, leerzame dagen voor de deelnemers. De eerste avond van elke cursus werd daarom op informele wijze voortgezet met een vaartocht over de Amstel, met ‘de Dame van Amstel’. De ontvangst op het schip, door de kapitein, was telkens zeer hartelijk. In de ruime, sfeervolle boot werd volop gediscussieerd en bijgepraat met bekenden onder het genot van een vriendelijk geserveerd drankje. Ook het uitgebreide Indisch buffet smaakte de deelnemers prima! De vlotte organisatie van de tochten heeft zeker bijgedragen aan de plezierige ervaring van zowel deelnemers als Tax Center medewerkers. 

Paula Romein

“Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug, zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is hij ook weer te zien als hij bruid te helpt voorkomen dat de jurk al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!” 

Kees Havenaar

“Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.”

Edfirst design en reclame

“Via deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor de bijzondere dag die jullie ons hebben bezorgd. Wijzelf maar ook al onze gasten waren onder de indruk van de vriendelijke bediening en goede service die u tijdens onze tocht geboden hebt. Ook de presentatie van alle hapjes en het buffet was erg fraai. Uitsluitend complimenten!!! Het is voor ons een onvergetelijke dag geworden.” 

Innovation Norway

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente. 

Gemeente Weesp

Graag wil ik u hartelijk danken voor uw medewerking, inzet en enthousiasme tijdens het rondleiden van de jury van de Entente Florale in Weesp op vrijdag 17 augustus. Ook is er veel energie gaan zitten in de voorbereiding. Als Weespers heeft u laten zien dat we nog steeds de juiste “vechtinstelling” bezitten. Ik vertrouw er op dat de jury dit weet te waarderen. Het gemeentebestuur heeft uw inzet in ieder geval ten zeerste gewaardeerd. 

Top Tours Evenementen Amsterdam

Wij maken voor onze arrangementen graag gebruik van de diensten van Rederij Belle. Het contact verloopt uitermate soepel en gezellig waardoor boekingen snel en flexibel geplaatst kunnen worden. Van onze klanten krijgen we louter complimenten over deze prachtige schepen en kundige kapiteins. Rederij Belle is voor ons dan ook een prima partner om mee samen te werken!
Directie Top Tours 

Barbara Hustinx

“Mijn vader is gek op varen. Hij genoot samen met mijn moeder van lange vakantievaartochten op hun jacht de “GOPLALI”. Helaas laat zijn gezondheid hem de laatste tijd in de steek, waardoor het zelfstandig varen steeds meer beperkingen met zich meebracht. Ter ere van zijn 65e verjaardag ontstond het idee om per verrassing met familie en naasten een geheel verzorgde vaartrip te organiseren. Na enig speurwerk op het internet troffen wij het schip “Belle van Zuylen” te Breukelen aan. Geschikt voor kleinere groepen, vaartochten over de Vecht, en invulling naar wens. Bij telefonisch contact met de Rederij, bleek dat al onze wensen gerealiseerd konden worden. Onder anderen een High Tea ’s middags tijdens het varen over de Vecht van 14:30 – 17:00, en na de tea nog mogelijkheden voor een hapje en drankje. Alles werd keurig netjes in een offerte verwoord en opgestuurd. Op 17 september was de dag aangebroken. Een stralende dag, veel zon zat er helaas niet in maar gelukkig was het wel droog, en de temperatuur was aangenaam. Gastvrij werden wij ontvangen door een hostess en de kapitein in het pittoreske centrum van Breukelen, en nadat iedereen zijn plekje had gevonden werden de trossen los gegooid. De hostess zorgde ervoor dat de kopjes gevuld bleven en iedereen genoot van het prima verzorgde uitgebreide buffet. Ook de kinderen genoten, en iedereen was welkom om even achter het roer plaats te nemen, dan wel een praatje te maken met de kapitein. Het is mooi om te zien dat er een stuk historie in ere wordt gehouden, het schip ziet er fantastisch uit. Dit is de meest ideale manier om te kunnen blijven genieten van de pracht van historische schepen in een recreatieve sfeer. Twee en half uur later meerden wij weer af in Breukelen. Iedereen was enthousiast, bij een volgende gelegenheid komen wij zeker terug…” 

Carlijn en Vincent

Wat hebben we een super dag gehad 1 september. Naast een überhaupt onvergetelijke dag, willen we graag vertellen dat de boottocht absoluut geweldig was! De kapitein, de catering, de hostess, de boot, echt alles was helemaal perfect. Ook onze gasten hebben ontzettend genoten. Het was super geregeld, ook de samenwerking met jou was heel fijn!! Hartstikke bedankt voor de goede zorgen en als we ooit weer eens een boottocht willen maken, komen we zeker bij jullie terug!! Bedankt! Groet Vincent & Carlijn. 

Nico en Annie de Korte

Mijn man en ik wilden uw bedrijf hartelijk bedanken voor de geweldige dag die wij gehad hebben met onze familie. De Dame van Amstel is een prachtig schip. De restaurants waren top, de kapitein bekwaam en hartelijk en de hostessen buitengewoon behulpzaam, ze hebben ons allen goed verzorgd. Een topdag, om nooit te vergeten. 

Jan en Gabriëlle Schut

“Voor ons huwelijk in september wilden we graag een wat interactief programma voor ons kleine gezelschap van 30 gasten. Vrijwel direct dachten we aan varen. Daarnaast hebben we gekeken naar bijzondere trouwlocaties en kwamen uit op de kleine theekoepel aan de Vecht van de gemeente Loenen. Dit wilden we graag combineren met een vaartocht en na afloop dineren op een locatie langs de Vecht. De boot zou dan ons vervoersmiddel voor de dag worden. Zo kwamen we uit bij de Belle van Zuylen, een prachtige, klassieke salonboot. We konden vooraf komen kijken en de organisatie leverde ons een uitstekende catering op maat. De knusse gezelligheid van de boot in combinatie met heerlijke lekkernijen, prachtig weer en mooie vergezichten vanaf de Vecht heeft onze dag onvergetelijk gemaakt!” 

Robert en Marcelle

“Op 9 september zijn wij getrouwd. Het was een prachtige dag om nooit te vergeten! Een belangrijk onderdeel van deze dag was de boottocht op de salonboot “Belle van Zuylen” van Breukelen naar Maarssen. Op deze sfeervolle boot was alles perfect geregeld. In een intieme sfeer zorgde het personeel dat wij aan niets hoefde te denken. Aan alles was gedacht, koffie, champagne en de bruidstaart. Met veel plezier en enthousiasme heeft het personeel deze dag voor ons onvergetelijk gemaakt. Nogmaals bedankt!” 

Familie Sanders

“Via een zoektocht op internet hebben we op goed geluk rederij Belle van Zuylen gekozen. Het contact verliep meteen heel plezierig. Het klikte vanaf het eerste moment en zo is het gebleven tot en met de uiteindelijke boottocht. Alles werd in goed overleg geregeld, rekening houdend met onze wensen. De klassieke boten zijn uitstekend gerestaureerd en onderhouden en het personeel is kundig, vriendelijk en zeer attent. We hebben genoten van de prachtige vaarroute over de Vecht en het uitstekende lunchbuffet aan boord. Met dank aan de kapitein en de hostesses die voor een onvergetelijke dag voor ons hebben gezorgd.” 

De Nonnerie

“Wij van restaurant de Nonnerie en de Salonboot Belle van Zuylen werken al sinds de doop van de Belle met veel plezier samen. Ons restaurant is gesitueerd aan de rivier de Vecht waar Belle vaart: genoeg reden om de handen ineen te slaan. Het komt vaak voor dat wij onze gasten attent maken op deze prachtige salonboot! Bruidsparen die, na hun huwelijksvoltrekking, champagne met bruidstaart aan boord geserveerd krijgen hebben op deze manier een onvergetelijke moment. Maar ook voor zakelijke en particuliere groepen die een borrel aan boord van de Belle combineren met een lunch of diner in de Nonnerie weten wij elkaar regelmatig te vinden. Qua stijl en allure komt de Belle volledig overeen met onze locatie: warm, intiem en gezellig!” 

Evert de Haan

“Op 1 april hebben wij een vaartocht gemaakt over de Amsterdamse grachten. Wij hebben ervan genoten. De dames die de hapjes en drankjes verzorgden deden dat op een professionele manier. Een extra woord van dank aan Bert “onze” kapitein. Hij was zeer behulpzaam.” 

Rob Cloïn – RMC business to business

“Bij deze wil ik jullie nog danken voor de zeer goed verzorgde trip over de Vecht. De bijzondere leuke bediening, de kapitein en het schip zelf hebben dit uitstapje tot een uitzonderlijk leuke zondagmiddag gebracht. Wij zullen er nog jaren met grote voldoening hierop terug kijken.” 

Helene de Wolf – Nayak Aircraft Service Netherlands

“Even een klein berichtje van mijn kant. Ik wilde je graag laten weten dat gisteravond een groot succes is geweest. We hadden geweldig weer, wat het natuurlijk nog mooier maakt dan je durft te hopen, maar ook de maaltijden en de verzorging aan boord waren perfect. Bij Slangenvegt hebben we buiten op het terras gezeten, en als we geen programma hadden gehad, zaten we er nu nog denk ik. Kortom, het was perfect geregeld, en iedereen was laaiend enthousiast. Ik heb zelfs alle informatie al mogen doorsturen naar de secretaresses van andere organisaties omdat de mannen zo enthousiast waren teruggekomen! Complimenten en super bedankt voor alle goede zorgen!” 

Asgeir Tangen

“We really enjoyed the cruise and we received many compliments from our guests. It was a perfect venue to meet with potential business clients. I’m quite sure that we will do this again next year.” 

Your Shop (Arjen Bijlsma)

“Langs deze weg wil ik even laten weten dat wij gisteren een prima dag met onze relaties hebben gehad. Het was uitstekend verzorgd en ook de afstemming met de restaurants was bijzonder goed qua tijdsplanning. Ik zal jullie zeker in gedachten houden voor eventuele activiteiten in de toekomst.” 

Esther Marx

“We hebben een fantastische dag gehad afgelopen zaterdag en danken jullie voor de goede service. We hebben alleen maar complimentjes gehad van de gasten over jullie boot, service en de lekkere broodjes. Het was zeer prettig met jullie samenwerken, hopelijk tot ziens.” 

Robin de Reus

“We hebben ontzettend genoten. We hebben ook aan Rederij Belle gevraagd om mooi weer te leveren. Ongeloofelijk maar waar, jullie hebben woord gehouden. Zeer knap. Want dergelijk mooi weer voor een boottocht verhoogt de feestvreugde natuurlijk enorm. De bediening was ook reuze gastvrij. Het is een prachtige salonboot, de Dame van Amstel. Het kon niet op.” 

Ingrid van Ginkel

“Bedankt voor de bediening afgelopen vrijdag bij het huwelijk van Nikki & Jac van Vliet! Het was super en we hebben erg genoten! Nog bedankt dat jullie even stil konden liggen achter het huis van het bruidspaar!”

Elsbeth en Erik-Jan Hopstaken

“We trouwden op 26 april in de gemeente Gooise Meren aan boord van de Adeline. We spraken het Ja-woord voor de deur van ons huis in Muiden. Alles was goed en zoals afgesproken. Schip keurig op orde, gastvrije en vriendelijke bemanning en een leuk en ontspannen tochtje over de Vecht. Echt bijzonder vonden wij de kwaliteit van het warme buffet. Geen standaard hap, maar een heerlijke vers bereidde maaltijd. Ook bijzonder; het schip bleek de grootste moeite te hebben gehad om in Muiden te komen. Uiteindelijk waren ze pas net voor we aankwamen ter plaatse en ontvangstklaar. Daar merkten we helemaal niets van! Voor ons was het zorgeloos. Dank jullie wel voor de goede zorgen mensen van rederij Belle. Elsbeth en Erik-Jan”

 
 
 

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen