Bedrijfsuitje met een boot op de Loosdrechtse Plassen

Een gevarieerd bedrijfsuitje

Actief watersporten of door de natuur dobberen? Een borreltje drinken of uitgebreid dineren? Of misschien wel van alles wat? Als u op de Loosdrechtse Plassen een bedrijfsuitje op een boot organiseert, zijn de mogelijkheden onbegrensd.

Stel uw programma samen

De Loosdrechtse Plassen lenen zich uitstekend voor een bedrijfsuitje met een boot. Ze staan bekend om de watersport en de vele jachthavens. Rond de plassen zijn bovendien tal van cafés en restaurants te vinden. Een vaartocht met een van onze luxe salonboten is dan ook uitstekend te combineren met andere activiteiten. Uw medewerkers kunnen bijvoorbeeld sportief het water op gaan. U kunt een bezoek aan een bezienswaardigheid in de buurt in het programma opnemen. Een diner op de wal zou een mooie afsluiting van uw bedrijfsuitje kunnen zijn. Heeft u zelf ideeën, of wilt u suggesties van ons? We zijn u graag van dienst.

Varen in de natuur

Naast de gezellige watersportdrukte hebben de Loosdrechtse Plassen ook veel moois te bieden. Tijdens uw bedrijfsuitje op een boot kunt u volop genieten van de verstilde natuur, zoals die onder meer te vinden is op de Vuntus en de Breukeleveense Plas. Niets zo mooi als een zonsondergang op het zacht kabbelende water.

Volledig verzorgd

Tijdens u bedrijfsuitje op de Loosdrechtse Plassen is ook aan boord van de salonboot van alles mogelijk. Onze hostessen zorgen voor een hapje en een drankje, maar als u dat wilt kunnen we ook een lunch of een diner aan boord voor u verzorgen. Dat kan bijvoorbeeld vers bij een restaurant bereid en aan boord geserveerd worden.
Vermaak aan boord? Ook dat kan. We kennen een paar prima zangers en zangeressen die we graag aan u voorstellen. Ook een leuk idee: verras uw gezelschap met een tafelgoochelaar. Hij laat voorwerpen verdwijnen en elders weer tevoorschijn komen. U zit op nog geen halve meter afstand, maar zult niet doorkrijgen hoe hij dat doet!

Restaurant eten aan boord

Prijzen

De duur en invulling van uw Bedrijfsuitje met een boot op de Loosdrechtse Plassen kan in overleg bepaald worden. Bij drie uur varen is dit arrangement al mogelijk voor een prijs van ca. € 65,- per persoon.

Bloemen aan boord
Dineren aan boord
Diner met gezin

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!