0294 – 261433

Blog

Blijf op de hoogte!

Het licht is aan hoor, u kunt komen genieten

Met de realisatie sinds 2012 van meer dan 240 lichtkunstwerken, 10 tentoonstellingen en 5 miljoen bezoekers is Amsterdam Light Festival uitgegroeid tot een van de toonaangevende, internationale lichtkunstfestivals. Nationale en internationale kunstenaars, designers en architecten staan borg voor lichtsculpturen van het allerhoogste niveau. Van over de hele wereld komen ze elk jaar naar Amsterdam om hun creaties te laten zien. Hier een paar spraakmakende onderdelen van afgelopen jaren.

Bekijk hier de arrangementen

Rederij Belle brengt u erheen

Het festival duurt tot en met 23 januari. 53 Avonden lang worden de Amsterdamse grachten feeëriek verlicht door kunstwerken en installaties.

Onze salonboten zijn erop gebouwd om u in alle comfort langs alle kunstwerken te varen. Puur festival gericht, in eenvoudige luxe of volledig smaakvol verzorgd. Als u rond de kerst gaat, maken we uw tocht extra sfeervol met live muziek. Rederij Belle zorgt ervoor, dat u geen creatie mist. Bel ons, dan vertellen we u alles over de verschillende interessante arrangementen.

Stel uw programma samen.

Kerst borrels met sfeer en heerlijke gerechten

Kerst en de jaarwisseling, geen mooier en toepasselijker moment om bij elkaar te komen en te genieten van vriendschap, liefde, collegialiteit, saamhorigheid en teamgeest. Elkaar zien en spreken onder het genot van heerlijk eten en drinken past bij het eind van een goed jaar en een positief begin van een beter jaar.

Juist voor die gelegenheden heeft Rederij Belle schitterende arrangementen. Uitgangspunt is te allen tijde een fraaie, comfortabele salonboot, plezier tijdens het varen, profiteren van elkaars aanwezigheid en smullen. Die combinatie vindt u terug in alle mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Hier alvast een paar cruisevoorbeelden.

Borrelcruise

Terwijl u geniet van heerlijke drankjes en hapjes kijkt u uw ogen uit naar de vele gezichten van de stad. We varen langs de indrukwekkende Hermitage, langs theater Carré en door de Magere Brug. Op verzoek varen we ook over de Amsterdamse wallen en over het IJ. Maak uw borrelcruise exclusief!

Buffetcruise

Meer dan borrelen: een compleet verzorgd avondje-uit. U maakt een boottocht met een van onze luxe salonboten. Onderweg geniet u volop van een rijk en overheerlijk buffet. U hoeft zelf nergens aan te denken, alleen maar uw ogen de kost te geven en uw tong te verwennen.

3 Gangen à la carte cruise

De gerechten worden verzorgd door een toprestaurant en per gang opgehaald. Terwijl u  geniet van een verrukkelijke maaltijd met voortreffelijke wijnen en een kostelijk dessert vaart de schipper u langs hoogtepunten van Amsterdam.

Neem contact met ons op voor alle cruisemogelijkheden. 

Sinterklaas en Kerstman wensen u en de uwen warme, sfeervolle feestdagen!

Laat u inspireren door de weidsheid van het water

Of u nu kiest voor een salonboot op de Vecht of in Amsterdam, of juist
liever het open water van het Markermeer opgaat, zeilend of op de motor,
Rederij Belle regelt het perfect.

Neem contact met ons op voor een programma op maat.

Inhoudsopgave