Zakelijk evenementen schip huren

Ontdek de arrangementen

Een klassieke boot als varende evenementenlocatie

Een evenement op een boot, dat heeft vanzelf al iets extra’s. Het zorgt voor meer belangstelling en meer bezoek. Als u dan ook nog kiest voor evenementenboot Succes dan kan het wel eens echt druk worden. Leg de loopplank maar uit!

Uw evenement op Stoomschip Succes

Onze luxueuze salonstomer is een zeer geschikt evenementenschip voor een productpresentatie, tijdelijke tentoonstelling of ander (zakelijk) evenement. Bovensalon en benedensalon hebben grote ramen, zodat er aan alle kanten daglicht naar binnen valt. Dat maakt deze boot tot een zeer aantrekkelijke varende evenementenlocatie. U kunt het schip zelfs op 1 dag of meerdere dagen op verschillende locaties laten aanmeren.

Het zonnedek van de Succes leent zich uitstekend voor de presentatie van een artiest of band. Het vormt een mooi podium dat vanaf de wal goed te zien is.

Daar is de muziekboot!

De Succes is in varend Nederland ook bekend als de ‘muziekboot’, vanwege haar stoomorgel. Deze zogeheten ‘calliope’, de grootse van Europa, is al van ver te horen. Calliope betekent ‘met de mooie stem’. Die heeft ons stoomorgel inderdaad, maar haar stem is ook flink luid. Daarom speelt het orgel niet continu, maar op gezette tijden.

De Succes is een graag geziene gast op evenementen in binnen- en buitenland!

Waar maar vaarwater voor ons is, kunnen we aanmeren. Als wij worden benaderd voor bootverhuur voor evenementen, is de Succes daarom ons vaste antwoord.

Op nautische evenementen als Sail Amsterdam, Sail Harlingen en Sail Den Helder mag de Succes niet ontbreken. Maar ook op tal van havendagen en stoomfestivals voelt deze publiekstrekker zich thuis.

Het stoomschip kan aan de wal blijven liggen, korte rondvaarten maken of ingezet worden als pendeldienst tussen meerdere locaties. Aangemeerd is iedereen welkom om het schip ter bezichtigen. Het saloncafé serveert een hapje en een drankje en er zijn geregeld korte excursies naar het ruim waar de stoommachines bewonderd kunnen worden.

boottocht sail amsterdam

Direct meer weten of een specifieke vraag?