Running Dinner op de Vecht

Het mooiste en het lekkerste van de Vecht

We nodigen u uit voor een running dinner cruise op de Vecht. Een van onze salonboten toont u de schoonheid van deze kronkelende rivier en laat u onderweg verwennen door toprestaurants.

Culinair genieten op de golven

Uw exclusieve running dinner arrangement op de Vecht begint in het oude stadje Maarssen. Uw salonboot zet daar vandaan koers naar twee restaurants. Het eerste restaurant bereidt een heerlijk voorgerecht voor u. Dat wordt direct aan boord gebracht en geserveerd. Terwijl u geniet, vaart de boot verder naar het volgende restaurant. Daar aangekomen gaat u van boord en neemt u in het restaurant plaats voor een voortreffelijk hoofdgerecht. Als u een uurtje later weer op de salonboot bent, dienen we het dessert op. De kapitein vaart terug richting Maarssen, het eindpunt van uw running dinner cruise.

Bekijk de buitenhuizen

In de Gouden Eeuw was de Vecht zeer in trek bij rijke handelaren uit Amsterdam. Zij kochten oude panden op en lieten ze om- of uitbouwen tot statige buitenhuizen en bijbehorende tuinen. Heerlijk voor als het ‘s zomers te warm in de stad was en natuurlijk ook een mooi bewijs van hoe rijk ze wel niet waren. Al die buitens zijn het best te bewonderen vanaf het water.

Programma running dinner cruise op de Vecht

 • 18:00 uur
  Ontvangst aan boord met amuses en een drankje. De kapitein heet u welkom en de salonboot gaat de Vecht op, richting restaurant Slangevegt in Breukelen.
 • 19:00 uur
  Aankomst bij restaurant Slangevegt. Hier komt het voorgerecht aan boord. U gaat lekker eten, de salonboot naar Maarssen.
 • 20:00 uur
  Aankomst bij een restaurant. Het hoofdgerecht wordt aan de wal geserveerd, in het restaurant.
 • 21:00 uur
  Terugkomst aan boord. De kapitein vaart de Vecht weer op. Onderweg trakteren wij u op een gevarieerd Petit grand dessert.
 • 22:00 uur
  Einde van het programma.
Bloemen aan boord

Prijzen

Het arrangement running dinner cruise is geheel naar uw wensen in te vullen. Opstapplaats, restaurants en vaartijd passen we graag aan aan wat u in gedachten heeft. Voor het bovenstaande programma (vaartijd 4 uur) is een prijsindicatie per persoon bij

 • 21-40 personen: € 159,-
 • 41-65 personen: € 155,-

Deze prijs is inclusief amuse, 3-gangen diner, drankjes aan boord, bediening, scheepshuur en BTW. Dranken in het restaurant zijn niet inbegrepen.

samen dineren
Rustig varen in Amsterdam
Diner aan boord

Like to know more or have a specific question?

Vragen formulier EN

Links

Rechts

Bezig met versturen