Salonboot Loosdrecht & Loosdrechtse Plassen

Arrangements

Klinkend dagje uit op de Loosdrechtse Plassen

Iets te vieren? Neem er de ruimte voor. Ga aan boord van een van onze luxe salonboten en maakt een vaartocht over de uitgestrekte Loosdrechtse…

More information

Zakelijk varen in stijl op de Loosdrechtse Plassen

Weiden en akkers, dijken met boerderijen, waterpartijen en Hollandse wolkenluchten: het perfecte decor om uw relaties te ontvangen voor een presentatie of bijeenkomst. En de…

More information

Trouwen op een boot

Trouwen op een boot in Loosdrecht
More information

Rust, natuur en levendigheid op een salonboot

Wie in een salonboot op de Loosdrechtse Plassen gaat varen, zal er veel watersporters aantreffen. Maar in dit mooie vaargebied is ook volop rust te vinden. In de Vuntus en de Breukeleveense Plas leven bijvoorbeeld veel waterplanten en vogels. Deze plassen zijn dan ook geliefd bij roeiers en kanoërs. Onze salonboten Emma en Dame van Amstel varen beide regelmatig op de Loosdrechtse Plassen. Met deze mooie schepen kunt u afwisselende tochten maken door de nauwe vaarten en langs de vele eilandjes. Tijdens de vaartocht komt u trouwens niet alleen schitterende natuur tegen. Ook de levendigheid aan de oevers, waar jachthavens, villa’s en buitenhuizen elkaar afwisselen, is een boeiend schouwspel. Rond de plassen liggen diverse restaurants en hotels, waar u kunt dineren en overnachten.
Er zijn verschillende routes op en naar de Loosdrechtse Plassen mogelijk, zie bijvoorbeeld de vaarroute Vecht-Breukelen-Loosdrechtse Plassen.

Loosdrechtse plassen, Vinkeveense plassen en Westeinderplassen

Varen en genieten op de Loosdrechtse Plassen

Salonboot Loosdrecht: onze grootste salonboot, de Dame van Amstel, is geschikt voor groepen tot wel 65 personen. Met onze salonboot Emma kunt u met maximaal 20 personen op de Loosdrechtse Plassen varen. Uw tocht op een van beide stijlvolle schepen is uiteraard geheel naar uw wensen in te vullen, zowel qua vaartijd als qua catering. Ons gastvrije en ervaren personeel zorgt voor de hapjes en drankjes aan boord, u heeft alle tijd om te genieten van de omgeving en van uw gezelschap. Maak alvast kennis met de salonboten Emma en Dame van Amstel.

Most booked in Salonboot Loosdrecht & Loosdrechtse Plassen

L.-euser

Bedrijfsuitje met een boot op de Loosdrechtse Plassen

More information

Dinervaart op de Loosdrechtse Plassen

More information

Like to know more or have a specific question?

Vragen formulier EN

Links

Rechts

Bezig met versturen