varen met anderhalve meter afstand

COVID-19 protocol

Wij kijken er enorm naar uit om u en uw gezelschap weer bij ons aan boord te mogen ontvangen!

Gezien de huidige omstandigheden zullen wij ons aan de richtlijnen van het RIVM houden en dit op een verantwoorde manier uitvoeren. Ons uitgangspunt is het zo veel mogelijk voorkomen van situaties met een risico op besmetting voor u en de mensen om u heen. Onze salonboten, toiletten, deurklinken, tafels en stoelen worden gereinigd en gedesinfecteerd volgens de voorschriften.

Tijdens boeken

Onze dames van het kantoor zullen navragen wat de samenstelling van het gezelschap is, zodat zij een indeling van de salonboot kunnen maken en iedereen voldoende afstand kan bewaren.

Voor vertrek

Voordat u aan boord komt zullen wij de QR code scannen.
Tevens zal er voor vertrek worden gewezen op de regels aan boord.

De salonboten zijn zo ingericht dat u op anderhalve meter afstand van elkaar (indien nog van toepassing)  kan plaatsnemen, voor zover u geen gezamenlijke huishouding vormt.

Aan boord

Ons personeel werkt met latex handschoenen aan en de host(ess) zal de catering verzorgen.
Uiteraard houdt onze cateraar zich ook aan de richtlijnen van het RIVM en de HACCP hygi├źnecode.

Tijdens de vaartocht vragen wij u om niet onnodig heen en weer te lopen, behalve voor bar-, buffet- of een toiletbezoek. De host(ess) zal ervoor zorgen dat er genoeg handzeep, desinfecterende handgel en papieren handdoekjes aan boord zijn.

Daarnaast zullen wij flexibel omgaan met uw boeking, mocht er een verbod komen om te varen dan zullen wij de boeking kosteloos verplaatsen.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen