0294 – 261433

Boot 150 personen huren

Een boot voor 150 personen huren in Amsterdam

Heeft u plannen voor een vaartocht in Amsterdam, voor flink wat gasten? En wilt u ook nog een stijlvol schip met mogelijkheden? Kies dan voor de luxueuze salonstomer Succes.

Varen en meer, veel meer

Stoomschip Succes is een klassieke, grote stoomboot, geschikt voor het maken van tochten met – om precies te zijn – 150 personen. Vanuit haar vaste ligplaats in Almere Haven of een andere vertrekplaats vaart u naar de mooiste plekjes aan het Amsterdamse IJ en op het Markermeer. Voor catering (koffie, lunch, borrel, diner) wordt gezorgd. En er kan nog veel meer aan boord.

Met z’n twee ruime salons is de Succes ook dé plek voor een spetterend feest. De romantische inrichting met teak en koper biedt het ideale decor voor een droombruiloft, een chique gala of en driegangendiner. Het schip is bovendien een zeer representatieve omgeving voor allerlei zakelijke bijeenkomsten. Dat alles maakt de Succes tot dé boot voor 150 personen in Amsterdam.

Klaar voor de vaart

De Succes is in 1897 gebouwd als een van de sterkste stoomslepers van het land. Na vele jaren van trouwe dienst op de Nederlandse binnenwateren en de Rijn belandde het rond in 1973 op de sloopwerf. Twaalf jaar later begon een ingrijpende restauratie. Tot 1994 werd er gebouwd aan het stoomschip Succes. Het casco kreeg een nieuwe opbouw en een tweede dek, de stoommachinekamers werden in oude staat teruggebracht. De Succes was weer door iedereen te bewonderen!

Van alle gemakken voorzien

De Succes vaart het hele jaar door, alleen ijs kan een spelbreker zijn. Het schip is daarom uitgerust met verwarming én airco. Voor iedereen die van een feestje houdt (en wie doet dat nou niet?) is er een muziekinstallatie en een computer met duizenden titels aan boord. Plus microfoons, dus wie wil meezingen, mag naar voren komen. Voor presentaties en trainingen zijn er diverse audiovisuele hulpmiddelen.

U kunt deze stoomboot huren voor zo’n 150 personen, maar vanzelfsprekend ook met een kleiner gezelschap. Denk bijvoorbeeld aan een intieme bijeenkomst van veertig personen in de bovensalon met haar schitterende uitzicht. Of een board room meeting aan de captains table. Heeft u zelf een leuk idee? We overleggen graag met u hoe we dat kunnen uitvoeren. Of het nu om 10 of 150 gasten gaat, een uurtje of een hele dag: het wordt perfect geregeld.

Direct meer weten of een specifieke vraag?