salonboot luchtvaartocht sail amsterdam

Salonboten Sail Lunchvaartocht

op 13, 14 en 15 augustus

Lunchvaartocht Sail Amsterdam 2020

Wilt u ook naar Sail 2020? De tall ships vanaf het water bekijken? En ook lekker lunchen aan boord? Vaar dan mee met een van onze luxe salonboten.

Tien keer Sail Amsterdam

Sail viert een jubileum. Dit nautische evenement vond voor de eerste keer plaats toen de stad Amsterdam in 1975 zijn 700-jarig bestaan vierde. In 2020 gaan we dan ook de tiende Sail Amsterdam beleven. Het zal ongetwijfeld nog mooier en spectaculairder zijn dan de vorige keer.

Liefhebbers kunnen ook nu weer hun hart ophalen aan de vele windjammers, klippers en andere traditionele zeilschepen die vanuit alle windstreken naar onze hoofdstad zijn gekomen. Rederij Belle biedt u de mogelijkheid om dat van dichtbij te doen.

salonboot huren sail amsterdam

Varen, kijken, lunchen, genieten

Onze salonboten maken tijdens Sail 2020 meerdere lunchtochten. U vaart langs de aangemeerde schepen, u proeft de sfeer en u proeft de voortreffelijke lunchhapjes die onze cateraar voor u bereid heeft. Anders gezegd: u gaat het aangename met het aangename combineren. Wie wil dat nou niet?

Sail lunchvaart arrangement op
13, 14 en 15 augustus 2020

11:30 uur
Uw gezelschap wordt ontvangen in Museum ’t Kromhout te Amsterdam. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u op deze historische museumwerf alvast in nautische sferen komen.

12:30 uur
Als uw gezelschap compleet is, scheept u in op uw salonboot. De trossen gaan los en de salonboot zet via de Nieuwe Herengracht en het Oosterdok koers richting de IJ-haven en Sail Amsterdam. Uw vaartocht brengt u langs alle tall ships en andere zeilschepen.

De hele vaartocht voorzien onze hostesses u van drankjes en hapjes en zorgen zij er voor dat het u aan niets ontbreekt. Wij serveren luxe lunch buffet met warme en koude gerechten.

15:30 uur
We zijn weer terug bij de Kromhoutwerf, einde van het programma.

Prijs

Arrangementsprijs per persoon € 179,00.

U kunt dit Sail arrangement boeken voor de volledige bezetting van een van onze salonboten. Ze hebben de volgende capaciteit:

Emma 18 personen
Belle van Zuylen 26 personen
Adeline 55 personen
Dame van Amstel 56 personen

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud van wijzigingen in het programma door stichting Sail. Inclusief catering, een bijdrage aan het evenement en gebaseerd op een maximale bezetting per schip.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen
Met de Adeline naar het Amsterdam Light Festival met familie en vrienden ter ere van onze beider verjaardag. Een feest voor ons allemaal op een heel gezellig schip waar wij allemaal (33 personen) ruim konden zitten. Heerlijk warm terwijl het buiten druilerig was. Eten en drinken was prima en de bediening maakte het allemaal nog extra leuk. Gezellige mensen, niets was te gek. Daarnaast hadden wij een lieve kapitein. Zij hield ook van gezelligheid en vond het erg leuk als mensen bij haar kwamen staan om een praatje te maken. Volgens mij heeft zij niet veel alleen gestaan.

Dank aan iedereen van Rederij Belle die onze avond tot een succes hebben gemaakt!

Varen met familie en vrienden door Amsterdam

We hebben een vaartocht gemaakt met Salonboot Emma van Rederij Belle ter gelegenheid van de 80ste verjaardag van mijn moeder. Het contact is van begin tot einde zorgvuldig en toegewijd verlopen. Zeer professioneel en persoonlijk. De schipper en hostess waren heel vriendelijk en de kinderen mochten zelfs zelfstandig sturen! Groot feest. We hebben een heerlijke dag gehad.

Rederij Belle is zorgvuldig en toegewijd

Was in het kort…fantastisch, goed georganiseerd, op tijd, hoge kwaliteit van eten, uitstekende service en goede planning.
Gasten kregen ondanks de donkere avond een goed beeld van Amsterdam verlicht in een warme omgeving van de mooie boot.

Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, Rick van de Wouw

We hebben kerst gevierd op deze boot met ons bedrijf (40 pers.). Heerlijke avond gehad. Goed eten, goede service en fijne ambiance. In overleg is alles mogelijk bij deze organisatie, ook heel fijn. Je kan er helemaal een eigen draai aangeven zowel qua aankleding boot als het eten. Ze denken graag met je mee.