Salonboten Sail Loungen en dineren

op 12, 13, 14 en 15 augustus

Sail Amsterdam 2020 arrangement

Sail is sfeer. Sail is gezelligheid. Sail is met z’n allen een mooie tijd hebben. En als het even kan ook zelf op het water zijn, want dan is Sail nog net even mooier.

Varen en eten

Voor veel mensen is varen tijdens Sail Amsterdam niet compleet zonder een goed uitgedacht Arrangement. Daarom bieden wij u het loungen en dineren aan. Misschien is het de zeelucht die hongerig maakt. Misschien is alleen het zien van die reuzeschepen al voldoende. Hoe dan ook: als u met een van onze luxe salonboten een vaartocht op Sail 2020 maakt, zorgen wij ook voor de inwendige mens. We serveren een uitstekend diner bestaande uit diverse kleine hapjes. Drankje er bij? Wat kunnen we voor u inschenken?

Bootjes kijken

“Wat ga jij doen op Sail? “
” Bootjes kijken”.
Wat Sail Amsterdam verder ook nog voor moois te bieden heeft, voor veel bezoekers komt het hier toch vooral op neer. Al is ‘bootjes’ misschien niet helemaal de juiste benaming: de imposante windjammers kunnen met gemak langer dan 100 meter zijn. Je kijkt je ogen uit.

Arrangement: Sail loungen en dineren op
12, 13, 14 en 15 augustus 2020

15:30 uur
Uw gezelschap wordt ontvangen in Museum ’t Kromhout te Amsterdam. Onder het genot van een drankje kunt u op deze historische museumwerf alvast in nautische sferen komen.

16:30 uur
Als uw gezelschap compleet is, scheept u in op uw salonboot. De trossen gaan los en de salonboot zet via de Nieuwe Herengracht en het Oosterdok koers richting de IJ-haven en Sail Amsterdam. Uw vaartocht brengt u langs alle Tall ships en andere zeilschepen.

De hele vaartocht voorzien onze hostesses u van drankjes en hapjes en zorgen zij er voor dat het u aan niets ontbreekt.

19:30 uur
We zijn weer terug bij de Kromhoutwerf, einde van het programma.

salonboot huren sail amsterdam
salonboot luchtvaartocht sail amsterdam

Prijs

Arrangementsprijs per persoon € 199,00.

U kunt dit Sail arrangement boeken voor de volledige bezetting van een van onze salonboten. Ze hebben de volgende capaciteit:

Emma 18 personen
Belle van Zuylen 26 personen
Adeline 55 personen
Dame van Amstel 65 personen

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud van wijzigingen in het programma door stichting Sail. Inclusief catering, een bijdrage aan het evenement en gebaseerd op een maximale bezetting per schip.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Was in het kort…fantastisch, goed georganiseerd, op tijd, hoge kwaliteit van eten, uitstekende service en goede planning.
Gasten kregen ondanks de donkere avond een goed beeld van Amsterdam verlicht in een warme omgeving van de mooie boot.

Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, Rick van de Wouw

We hebben kerst gevierd op deze boot met ons bedrijf (40 pers.). Heerlijke avond gehad. Goed eten, goede service en fijne ambiance. In overleg is alles mogelijk bij deze organisatie, ook heel fijn. Je kan er helemaal een eigen draai aangeven zowel qua aankleding boot als het eten. Ze denken graag met je mee.

Fantastisch leuke avond gehad!

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Afgelopen vrijdag hebben we met ons bedrijf een geweldige ervaring gehad op de Belle van Zuylen. Hapjes en drankjes waren prima verzorgd, bemanning was vriendelijk en attent en paste zich erg goed aan, ik denk dat we best wel luidruchtig waren, maar iedereen bleef erg vriendelijk. Ik kan deze rederij zeker aanbevelen. Ook vooraf tijdens de organisatie van dit uitje ging alles soepel en makkelijk en de aanbeveling van accordeonist Jaap was precies goed, kortom iedereen loopt hier nog rond in een roes.