Salonboten Sail Koffievaart

op 13, 14 en 15 augustus

Koffievaart Sail Amsterdam 2020

Ochtend in de IJhaven. Op veel zeilschepen zijn de matrozen al in touw. Maar er varen nog weinig scheepjes rond: hét moment om er zelf een kijkje te nemen.

Sail in de ochtend

Sail Amsterdam is het grootste publieksevenement van Nederland, er wordt gerekend op meer dan twee miljoen bezoekers in vijf dagen. Het kan soms dus wat druk zijn. Maar daar is wat aan te doen: maak een rondvaart in de ochtenduren.

Met een van onze luxe salonboten vaart u vlak langs de windjammers en andere traditionele zeilschepen die in de IJ-haven aangemeerd liggen. U heeft alle tijd om ze van dichtbij te bekijken. Ondertussen zorgt onze bemanning voor koffie, thee of iets anders en allerlei lekkers.

Vaar mee

Sail Amsterdam is in 2015 flink uitgebreid. In 2020 zal opnieuw voor de nieuwe aanpak gekozen worden. Maar wat er ook verandert: de tall ships blijven de grote publiekstrekkers. Die moet u gezien hebben. Kom aan boord en vaar mee!

Sail koffievaart op 13, 14 en 15 augustus 2020

08:30 uur
Uw gezelschap wordt ontvangen in Museum ’t Kromhout te Amsterdam. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u op deze historische museumwerf alvast in nautische sferen komen.

09:00 uur
Als uw gezelschap compleet is, scheept u in op uw salonboot. Aan boord serveren wij koffie en thee met huisgemaakte lekkernijen. De hele verdere vaartocht voorzien onze hostesses u van drankjes en hapjes en zorgen zij er voor dat het u aan niets ontbreekt.

09:10 uur
De trossen gaan los en de salonboot zet via de Nieuwe Herengracht en het Oosterdok koers richting de IJ-haven en Sail Amsterdam. Uw vaartocht brengt u langs alle tall ships.

11:30 uur
We zijn weer terug bij de Kromhoutwerf, einde van het programma.

boottocht sail amsterdam

Prijs

Arrangementsprijs per persoon € 99,00.

U kunt dit Sail arrangement boeken voor de volledige bezetting van een van onze salonboten. Ze hebben de volgende capaciteit:

Emma 18 personen
Belle van Zuylen 26 personen
Adeline 55 personen
Dame van Amstel 56 personen

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud van wijzigingen in het programma door stichting Sail. Inclusief catering, een bijdrage aan het evenement en gebaseerd op een maximale bezetting per schip.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Afgelopen vrijdag hebben we met ons bedrijf een geweldige ervaring gehad op de Belle van Zuylen. Hapjes en drankjes waren prima verzorgd, bemanning was vriendelijk en attent en paste zich erg goed aan, ik denk dat we best wel luidruchtig waren, maar iedereen bleef erg vriendelijk. Ik kan deze rederij zeker aanbevelen. Ook vooraf tijdens de organisatie van dit uitje ging alles soepel en makkelijk en de aanbeveling van accordeonist Jaap was precies goed, kortom iedereen loopt hier nog rond in een roes.

Gezellige avond op de Belle van Zuylen

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar
Met de Adeline naar het Amsterdam Light Festival met familie en vrienden ter ere van onze beider verjaardag. Een feest voor ons allemaal op een heel gezellig schip waar wij allemaal (33 personen) ruim konden zitten. Heerlijk warm terwijl het buiten druilerig was. Eten en drinken was prima en de bediening maakte het allemaal nog extra leuk. Gezellige mensen, niets was te gek. Daarnaast hadden wij een lieve kapitein. Zij hield ook van gezelligheid en vond het erg leuk als mensen bij haar kwamen staan om een praatje te maken. Volgens mij heeft zij niet veel alleen gestaan.

Dank aan iedereen van Rederij Belle die onze avond tot een succes hebben gemaakt!

Varen met familie en vrienden door Amsterdam

We hebben een vaartocht gemaakt met Salonboot Emma van Rederij Belle ter gelegenheid van de 80ste verjaardag van mijn moeder. Het contact is van begin tot einde zorgvuldig en toegewijd verlopen. Zeer professioneel en persoonlijk. De schipper en hostess waren heel vriendelijk en de kinderen mochten zelfs zelfstandig sturen! Groot feest. We hebben een heerlijke dag gehad.