Salonboten Sail-In Amsterdam

op 12 augustus

Intocht Sail Amsterdam 2020

Sail Amsterdam begint traditiegetrouw met de intocht van de schepen. Op woensdag 12 augustus varen ze vanaf IJmuiden in een grote parade het Noordzeekanaal op, begeleid door allerhande boten en bootjes, schepen en scheepjes. Ook u kunt u mee opvaren naar Amsterdam.

Dubbel genieten

Eén windjammer is al een indrukwekkende verschijning. Maar vijf of tien op een rij, met de matrozen op de ra’s, dat is een schouwspel dat u niet mag missen. De Clipper Stad Amsterdam leidt de intocht en wordt gevolgd door de mooiste tall ships. Welke dat zijn is nog niet bekend, maar misschien kunnen we wel weer rekenen op ‘vaste gasten’ als de Sedov, de Kruzenshtern, de Alexander von Humboldt en de Sagres.

Het beste zicht heeft u uiteraard vanaf het water; pas dan ervaart u goed hoe groot die tall ships zijn. Als u dan ook nog verzekerd bent van een perfecte catering, geniet u dubbel van de Sail-In Parade 2020.

Geheel verzorgde vaartocht

Voor onze 5 luxe salonboten en onze luxe Lemsteraak hebben we een aantrekkelijk arrangement samengesteld. We varen ’s ochtends naar IJmuiden, zodat u de Sail-In Parade 2020 vanaf de start kunt meemaken. Tijdens de intocht verzorgen we aan boord een uitgebreide lunch met warme en koude gerechten. In de namiddag zijn we weer terug in Amsterdam.

Wilt u er bij zijn? Maak dan tijdig uw reservering!

Sail-In Arrangement 12 augustus 2020

08:00 uur
Uw gezelschap wordt ontvangen in Museum ’t Kromhout te Amsterdam. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u op deze historische museumwerf alvast in nautische sferen komen.

08:30 uur
Als uw gezelschap compleet is, scheept u in op uw salonboot. Aan boord serveren wij koffie en thee met huisgemaakte lekkernijen en een sandwiches. De hele verdere vaartocht voorzien onze hostesses u van drankjes en hapjes en zorgen zij er voor dat het u aan niets ontbreekt.

08:45 uur
De trossen gaan los en de salonboot schip zet over het IJ koers richting IJmuiden.

11:00 uur
Rond deze tijd begint de Sail-in. De tall ships varen vanuit de sluizen van IJmuiden naar Amsterdam, begeleid door een armada van schepen. U vaart met uw gezelschap mee in deze fantastische ‘Sail-in Parade’.

12:30 uur
Wij serveren luxe lunch buffet met warme en koude gerechten.

15:30 uur
We leggen weer aan bij de Kromhoutwerf, einde van het programma.

sail amsterdam 2020 komt eraan

Prijs

Arrangementsprijs per persoon € 269,00.

U kunt dit Sail arrangement boeken voor de volledige bezetting van een van onze salonboten. Ze hebben de volgende capaciteit:

Emma  18 personen
Belle van Zuylen 26 personen
Adeline  55 personen
Dame van Amstel 56 personen

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud van wijzigingen in het programma door stichting Sail. Inclusief catering, een bijdrage aan het evenement en gebaseerd op een maximale bezetting per schip.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!

Paula Romein

Wat hebben we een super dag gehad 1 september. Naast een überhaupt onvergetelijke dag, willen we graag vertellen dat de boottocht absoluut geweldig was! De kapitein, de catering, de hostess, de boot, echt alles was helemaal perfect. Ook onze gasten hebben ontzettend genoten. Het was super geregeld! Bedankt!