Zeilschip lemsteraak Sail Ontbijt arrangement

op 13, 14, 15 en 16 augustus

Sail in de ochtend

Sail Amsterdam is het grootste publieksevenement van Nederland, er wordt gerekend op meer dan twee miljoen bezoekers in vijf dagen. Het kan soms dus wat druk zijn. Maar daar is wat aan te doen: maak een rondvaart in de ochtenduren.

Met een van onze schepen vaart u vlak langs de windjammers en andere traditionele zeilschepen die in de IJhaven aangemeerd liggen. U heeft alle tijd om ze van dichtbij te bekijken. Ondertussen zorgt onze bemanning voor koffie, thee of iets anders en allerlei lekkers.

Luxe lemsteraak Grote Jager.

Onze lemsteraak Grote Jager is een vorstelijk zeilschip. Het is een van de snelste lemsteraken van ons land. Ze zeilt als vanzelf en altijd in Koninklijke rust. Buiten in de royale, veilige kuip kunt u comfortabel verblijven aan de grote tafel. Zelf aan het roer staan mag uiteraard.

Wilt u meevaren tijdens SAIL Amsterdam 2020

Alleen schepen die officieel partner zijn van SAIL2020 mogen in de IJhaven langs de verschillende Tall Ships varen. Alle schepen van Rederij Belle zijn officieel deelnemer. Zo hoeft u niks van het spektakel in de IJhaven te missen.

Vraag vrijblijvend informatie aan of neem contact op met een van onze medewerkers.
Zij informeren u graag over de verschillen.

Ontbijt arrangement op
13, 14, 15 en 16 augustus 2020

08:00 uur
De gasten worden verwacht in Zaandam.

08:15 uur
U wordt ontvangen aan boord met koffie of thee en huisgemaakte lekkernijen. Wanneer iedereen aan boord is, wordt er koers gezet richting de haven van Amsterdam. Indien mogelijk wordt er (deels) gezeild richting Amsterdam. De gehele vaartocht wordt u goed verzorgd door onze hostesses aan boord en voorzien van onbeperkt drankjes.

08:45 uur
Wij varen de IJhaven in ook wel “Oranje Oceaan” genoemd. Er wordt een rondje gevaren door de haven waar de Tall Ships afgemeerd liggen. Dit belooft een onvergetelijke belevenis te worden. U geniet van een heerlijk ontbijt aan boord.

10:00 uur
Het schip zet weer langzaam koers richting Zaandam.

11:00 uur
Einde van het programma. We meren af aan de kade in Zaandam.

Prijs

Arrangementsprijs per persoon € 99,00.

U kunt dit Sail arrangement alleen boeken voor de volledige bezetting van het schip.

Luxe lemsteraak Grote Jager 24 personen

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud van wijzigingen in het programma door stichting Sail. Inclusief catering, een bijdrage aan het evenement en gebaseerd op een maximale bezetting per schip.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Afgelopen vrijdag hebben we met ons bedrijf een geweldige ervaring gehad op de Belle van Zuylen. Hapjes en drankjes waren prima verzorgd, bemanning was vriendelijk en attent en paste zich erg goed aan, ik denk dat we best wel luidruchtig waren, maar iedereen bleef erg vriendelijk. Ik kan deze rederij zeker aanbevelen. Ook vooraf tijdens de organisatie van dit uitje ging alles soepel en makkelijk en de aanbeveling van accordeonist Jaap was precies goed, kortom iedereen loopt hier nog rond in een roes.

Gezellige avond op de Belle van Zuylen

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar
Met de Adeline naar het Amsterdam Light Festival met familie en vrienden ter ere van onze beider verjaardag. Een feest voor ons allemaal op een heel gezellig schip waar wij allemaal (33 personen) ruim konden zitten. Heerlijk warm terwijl het buiten druilerig was. Eten en drinken was prima en de bediening maakte het allemaal nog extra leuk. Gezellige mensen, niets was te gek. Daarnaast hadden wij een lieve kapitein. Zij hield ook van gezelligheid en vond het erg leuk als mensen bij haar kwamen staan om een praatje te maken. Volgens mij heeft zij niet veel alleen gestaan.

Dank aan iedereen van Rederij Belle die onze avond tot een succes hebben gemaakt!

Varen met familie en vrienden door Amsterdam

We hebben een vaartocht gemaakt met Salonboot Emma van Rederij Belle ter gelegenheid van de 80ste verjaardag van mijn moeder. Het contact is van begin tot einde zorgvuldig en toegewijd verlopen. Zeer professioneel en persoonlijk. De schipper en hostess waren heel vriendelijk en de kinderen mochten zelfs zelfstandig sturen! Groot feest. We hebben een heerlijke dag gehad.