salonboot avondvaart sail amsterdam

Zeilschip lemsteraak Sail Avond arrangement

op 12, 13, 14 en 15 augustus

Luxe lemsteraak Grote Jager

Onze lemsteraak Grote Jager is een vorstelijk zeilschip. Het is een van de snelste lemsteraken van ons land. Ze zeilt als vanzelf en altijd in Koninklijke rust. Buiten in de royale, veilige kuip kunt u comfortabel verblijven aan de grote tafel. Zelf aan het roer staan mag uiteraard.

Ervaar nu zelf dit schip van Koninklijke klasse! Sfeervol ingericht door de stylisten van Co van der Horst. Licht, stijlvol en met Tom Dixon accenten. De ruime zithoek voor in het schip biedt zitplaats aan ca. 14 personen. Verzonken achter de bank en zo omhoog te toveren, is een groot tv-scherm voor presentaties of vergaderingen. Vanuit de kombuis verschijnen heerlijke hapjes en drankjes.

Officieel partner 2020

Alleen schepen die officieel partner zijn van SAIL2020 mogen in de IJhaven langs de verschillende Tall Ships varen. Alle schepen van Rederij Belle zijn officieel deelnemer. Zo hoeft u niks van het spektakel in de IJhaven te missen.

Zeilen op een zeilboot

Meevaren?

Wilt u meevaren tijdens SAIL Amsterdam 2020? Vraag vrijblijvend informatie aan of neem contact op met een van onze medewerkers. Zij informeren u graag over de verschillen.

Avond arrangement op 12, 13,
14 en 15 augustus 2020

19:00 uur
De gasten worden verwacht in Zaandam. U wordt ontvangen aan boord met een drankje en een amuse. De gehele vaartocht wordt u goed verzorgd door onze hostesses aan boord en voorzien van onbeperkt drankjes.

19:15 uur
Wanneer iedereen aan boord is, wordt er zeilend of op de motor koers gezet richting de haven van Amsterdam. Onderweg wordt er een walking diner geserveerd.

20:00 uur
Wij varen de IJhaven in ook wel “Oranje Oceaan” genoemd. Er wordt een rondje gevaren door de haven waar de Tall Ships afgemeerd liggen. Dit belooft een onvergetelijke belevenis te worden.

22:30 uur
Feest op het water met licht, geluid en schepen vanuit de hele wereld. Laat u verrassen door de spectaculaire avondafsluiting.

23:30 uur
Het schip zet weer langzaam koers richting Zaandam.

00:00 uur
Einde van het programma. We meren af aan de kade in Zaandam.

Prijs

Arrangementsprijs per persoon € 289,00. 

U kunt dit Sail arrangement alleen boeken voor de volledige bezetting van het schip.

Luxe lemsteraak Grote Jager 24 personen

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud van wijzigingen in het programma door stichting Sail. Inclusief catering, een bijdrage aan het evenement en gebaseerd op een maximale bezetting per schip.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Afgelopen vrijdag hebben we met ons bedrijf een geweldige ervaring gehad op de Belle van Zuylen. Hapjes en drankjes waren prima verzorgd, bemanning was vriendelijk en attent en paste zich erg goed aan, ik denk dat we best wel luidruchtig waren, maar iedereen bleef erg vriendelijk. Ik kan deze rederij zeker aanbevelen. Ook vooraf tijdens de organisatie van dit uitje ging alles soepel en makkelijk en de aanbeveling van accordeonist Jaap was precies goed, kortom iedereen loopt hier nog rond in een roes.

Gezellige avond op de Belle van Zuylen

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar
Met de Adeline naar het Amsterdam Light Festival met familie en vrienden ter ere van onze beider verjaardag. Een feest voor ons allemaal op een heel gezellig schip waar wij allemaal (33 personen) ruim konden zitten. Heerlijk warm terwijl het buiten druilerig was. Eten en drinken was prima en de bediening maakte het allemaal nog extra leuk. Gezellige mensen, niets was te gek. Daarnaast hadden wij een lieve kapitein. Zij hield ook van gezelligheid en vond het erg leuk als mensen bij haar kwamen staan om een praatje te maken. Volgens mij heeft zij niet veel alleen gestaan.

Dank aan iedereen van Rederij Belle die onze avond tot een succes hebben gemaakt!

Varen met familie en vrienden door Amsterdam

We hebben een vaartocht gemaakt met Salonboot Emma van Rederij Belle ter gelegenheid van de 80ste verjaardag van mijn moeder. Het contact is van begin tot einde zorgvuldig en toegewijd verlopen. Zeer professioneel en persoonlijk. De schipper en hostess waren heel vriendelijk en de kinderen mochten zelfs zelfstandig sturen! Groot feest. We hebben een heerlijke dag gehad.