Salonboten Sail Farewell Parade

op 16 augustus 2020

Farewell Parade Lunchvaartocht

Zondag 16 augustus is de laatste dag van Sail Amsterdam 2020. Via de sluizen van IJmuiden zullen de grote zeilschepen weer open zee kiezen. Net als bij eerdere edities van Sail worden ze ook deze keer uitgezwaaid, vanaf de kant en vanaf het water. Wij varen ook mee in deze ‘farewell parade’, met vier luxe salonboten.

Wees welkom

Sail 2020 zal ongetwijfeld weer heel veel mensen op de been en aan boord brengen. Misschien wordt het record van 2,6 miljoen bezoekers uit 2005 wel verbroken. Zondag 16 augustus loopt dit nautische evenement ten einde – maar dat gaat niet zomaar. De windjammers krijgen een mooi afscheid met de Farewell Parade.

Wat maar varen kan begeleidt ze op het Noordzeekanaal, richting de sluizen van IJmuiden. Wilt u ook meevaren met uw vrienden of relaties? U bent welkom: wij verzorgen die dag vaartochten met lunch aan boord.

Tot over vijf jaar

De Farewell Parade is een vaarwel aan de zeilschepen en hun bemanningen. Maar het is zeker geen trieste gebeurtenis, integendeel. De Farewell Parade is hard op weg om net zo’n evenement als de Sail-In Parade te worden. En wie de windjammers de sluizen in ziet varen, weet het zeker: over vijf jaar zijn ze er weer!

Farewell parade zondag 16 augustus 2020

13:00 uur
Uw gezelschap wordt ontvangen op een van onze salonboten in Amsterdam. Aan boord serveren wij koffie en thee met huisgemaakte lekkernijen en een sandwich. De hele verdere vaartocht voorzien onze hostesses u van drankjes en hapjes (onbeperkt) en zorgen zij er voor dat het u aan niets ontbreekt.

13:45 uur
Als uw gezelschap compleet is, gaan de trossen gaan los en zet de salonboot koers richting het IJ.

14.00 uur
Rond deze tijd begint de Farewell Parade. De tall ships vertrekken één voor één uit de IJhaven en varen het Noordzeekanaal op, begeleid door een armada van schepen. U vaart met uw gezelschap mee in deze fantastische ’Farewell Parade’. Wij serveren een uitgebreid lunchbuffet met warme en koude gerechten.

19:00 uur
We leggen weer aan bij de Kromhoutwerf, einde van het programma.

salonboot huren sail amsterdam

Prijs

Arrangementprijs per persoon € 189,00.

U kunt dit arrangement boeken voor de volledige bezetting van een van onze boten. Ze hebben de volgende capaciteit:

– Salonboot Emma 18 personen
– Salonboot Belle van Zuylen 26 personen
– Salonboot Adeline 55 personen
– Salonboot Dame van Amstel 56 personen|

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud van wijzigingen in het programma door stichting Sail. Inclusief catering, een bijdrage aan het evenement en gebaseerd op een maximale bezetting per schip.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway

Was in het kort…fantastisch, goed georganiseerd, op tijd, hoge kwaliteit van eten, uitstekende service en goede planning.
Gasten kregen ondanks de donkere avond een goed beeld van Amsterdam verlicht in een warme omgeving van de mooie boot.

Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, Rick van de Wouw

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!