Avondvaartocht met vuurwerk Sail 2020

Avondvaartocht met vuurwerk tijdens Sail Amsterdam 2020

Wie Sail Amsterdam zegt, denkt aan schepen, nautische historie, gezelligheid en… vuurwerk. Traditiegetrouw eindigen de Saildagen met een oogverblindend mooie en soms ook oorverdovende vuurwerkshow boven het IJ. Aan boord van een van onze salonboten bent u er ‘midden in’.

Op de eerste rang

We nemen u mee op een avondvaart langs alle Tall ships die in IJ-haven aan de kade liggen. Veel van de schepen zijn verlicht en stralen u al van verre tegemoet. En het wordt nog beter.

Tegen de tijd dat het vuurwerk gaat beginnen, zoek we iets ruimer water op, zodat u op de eerste rang zit. Uiteraard wel op veilige afstand van het vuurwerkschip. Bereid u maar alvast voor op een licht- en kleurenpracht die niet alleen schittert in de nacht, maar ook nog eens gespiegeld wordt in het water van het IJ. Dubbel zo mooi!

Een onvergetelijke belevenis

Wilt u de unieke sfeer van Sail in de avond beleven? Genieten van de schepen en het vuurwerk? Kies uw dag, kies uw salonboot en maak uw reservering. We heten u alvast welkom aan boord!

Sail avondvaart met vuurwerk op
12, 13, 14 en 15 augustus 2020

19:30 uur
Uw gezelschap wordt ontvangen in Museum ’t Kromhout te Amsterdam. Onder het genot van een drankje kunt u op deze historische museumwerf alvast in nautische sferen komen.

20:30 uur
Als uw gezelschap compleet is, scheept u in op uw salonboot. De trossen gaan los en de salonboot zet via de Nieuwe Herengracht en het Oosterdok koers richting de IJ-haven en Sail Amsterdam. Uw vaartocht brengt u langs alle Tall ships en andere zeilschepen. Ondertussen geniet u ook van het vuurwerk dat wordt afgestoken.

De hele vaartocht voorzien onze hostesses u van drankjes en hapjes en zorgen zij er voor dat het u aan niets ontbreekt.

23:30 uur
We zijn weer terug bij de Kromhoutwerf, einde van het programma.

Prijs

Arrangementsprijs per persoon € 235,00. Deze prijs is inclusief catering en afdracht aan stichting Sail, exclusief BTW.

U kunt dit Sail arrangement boeken voor de volledige bezetting van een van onze salonboten. Ze hebben de volgende capaciteit:

Emma  18 personen
Belle van Zuylen  26 personen
Adeline  55 personen
Dame van Amstel  65 personen

*Prijs is onder voorbehoud van wijzigingen door stichting Sail.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

We hebben kerst gevierd op deze boot met ons bedrijf (40 pers.). Heerlijke avond gehad. Goed eten, goede service en fijne ambiance. In overleg is alles mogelijk bij deze organisatie, ook heel fijn. Je kan er helemaal een eigen draai aangeven zowel qua aankleding boot als het eten. Ze denken graag met je mee.

Fantastisch leuke avond gehad!

Afgelopen vrijdag hebben we met ons bedrijf een geweldige ervaring gehad op de Belle van Zuylen. Hapjes en drankjes waren prima verzorgd, bemanning was vriendelijk en attent en paste zich erg goed aan, ik denk dat we best wel luidruchtig waren, maar iedereen bleef erg vriendelijk. Ik kan deze rederij zeker aanbevelen. Ook vooraf tijdens de organisatie van dit uitje ging alles soepel en makkelijk en de aanbeveling van accordeonist Jaap was precies goed, kortom iedereen loopt hier nog rond in een roes.

Gezellige avond op de Belle van Zuylen
Met de Adeline naar het Amsterdam Light Festival met familie en vrienden ter ere van onze beider verjaardag. Een feest voor ons allemaal op een heel gezellig schip waar wij allemaal (33 personen) ruim konden zitten. Heerlijk warm terwijl het buiten druilerig was. Eten en drinken was prima en de bediening maakte het allemaal nog extra leuk. Gezellige mensen, niets was te gek. Daarnaast hadden wij een lieve kapitein. Zij hield ook van gezelligheid en vond het erg leuk als mensen bij haar kwamen staan om een praatje te maken. Volgens mij heeft zij niet veel alleen gestaan.

Dank aan iedereen van Rederij Belle die onze avond tot een succes hebben gemaakt!

Varen met familie en vrienden door Amsterdam

We hebben een vaartocht gemaakt met Salonboot Emma van Rederij Belle ter gelegenheid van de 80ste verjaardag van mijn moeder. Het contact is van begin tot einde zorgvuldig en toegewijd verlopen. Zeer professioneel en persoonlijk. De schipper en hostess waren heel vriendelijk en de kinderen mochten zelfs zelfstandig sturen! Groot feest. We hebben een heerlijke dag gehad.