Boottocht Amsterdam Light Festival

Boottocht Amsterdam Light Festival

Komende winter licht Amsterdam weer op tijdens Amsterdam Light Festival. De historische binnenstad van Amsterdam zal zo’n vijftig dagen het sfeervolle decor van het internationale festival zijn. U kunt er bij zijn. Op het water. In één van onze salonboten. Hieronder vindt u onze mogelijkheden.

Kijken naar lichte kunst

Een van de hoogtepunten van het festival is de Water Colors vaarroute. Deze prachtige tocht brengt u door de kanalen en grachten van Amsterdam, langs vele topattracties van het Amsterdam Light Festival. De boottocht voert via de Herengracht en het Oosterdok naar de Amstel. U ervaart Amsterdam als nooit tevoren. In de stad zijn verschillende sculpturen, projecties en installaties te zien van hedendaagse (internationale) kunstenaars. Tijdens de Water Colors vaartocht krijgt u al deze hoogtepunten te zien. Ook de rest van de stad staat in het teken van licht: er zijn tal van musea die aan het festival meedoen en er worden allerlei activiteiten georganiseerd die de innovatie van de lichtkunst tonen.

Licht in de winter

Winter 2017 wordt het festival alweer voor de zesde keer gehouden. Het begint op donderdag 30 november, de laatste dag van het festival is zondag 21 januari. In die hele periode kunt u de rondvaart Amsterdam Light Festival maken.

Arrangementen aan boord

Wilt u, terwijl u al die mooie objecten en kunstwerken bewondert, ook iets drinken? Of een lekker hapje eten misschien? We hebben drie arrangementen voor u, die uw rondvaart langs het Amsterdam Light Festival extra feestelijk maakt.

  • Amsterdam Light Festival borrelcruise
    U vaart met uw eigen borrelboot langs alle lichtsculpturen van het festival. De route gaat bijvoorbeeld langs de prachtig verlichte Hermitage, theater Carré en de Magere Brug. Met een tocht met zo’n borrelboot zult u uw vrienden of collega’s een groot plezier doen!
  • Amsterdam Light Festival dinnercruise buffet
    Met dit mooie arrangement geniet u van het sfeervolle festival en van een overheerlijk buffet aan boord. U hoeft zelf nergens aan te denken, deze boottocht is een compleet verzorgd avondje uit.
  • Amsterdam Light Festival dinnercruise 3 gangen à la carte
    In dit exclusieve arrangement voor speciale gelegenheden wordt u tijdens uw boottocht langs het Amsterdam Light Festival verwend met een 3 gangen à la carte diner. De gerechten worden bereid in de keuken van een Amsterdams toprestaurant en per gang bij het restaurant opgehaald.

Arrangementen vanaf 10 personen

De prijs per persoon van deze arrangementen is afhankelijk van de groepsgrootte en de invulling van bijvoorbeeld het buffet en het diner. Hieronder enkele voorbeelden van vescgillende mogelijkheden. We overleggen graag met u welke vorm en aankleding uw boottocht langs het Amsterdam Light Festival moet krijgen en kunnen daar een passende offerte voor maken.

Vaartocht Amsterdam Light Festival Borrelcruise

·Boottocht van 16:30 tot 18:30 uur
·Amsterdams plateau en drankjes (bier, wijn, fris)
·Bijdrage aan Amsterdam Light festival

Amsterdam Light Festival Buffetcruise

Inclusief:
·Boottocht van 19:30 tot 22:30
·Winters dinerbuffet
·Drankjes (bier, wijn, fris)
·Bijdrage aan Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival 3 gangen à la carte cruise

Inclusief:
·Boottocht van 19:30 tot 22:30 uur
·Luxe 3 gangen diner verzorgd door toprestaurant
.Drankjes uit de bar (bier, wijn, fris)
·Bijdrage aan Amsterdam Light Festival
minder dan 15 personen op aanvraag

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!

Paula Romein