Rondvaart Amsterdam Light Festival

Rondvaart Amsterdam Light Festival

Komende winter licht Amsterdam weer op tijdens de 10e editie van het Amsterdam Light Festival. De historische binnenstad van Amsterdam zal zo’n vijftig dagen het sfeervolle decor van het internationale festival zijn. U kunt er bij zijn. Op het water. In één van onze salonboten. Hieronder vindt u onze mogelijkheden. Interesse? Boek dan snel uw tickets.

Hoogtepunt Amsterdam Light Festival

Een van de hoogtepunten van het festival is de Water Colors vaarroute. Deze prachtige tocht brengt u door de kanalen en grachten van Amsterdam, langs vele topattracties van het Amsterdam Light Festival. De boottocht voert via de Herengracht en het Oosterdok naar de Amstel. U ervaart Amsterdam als nooit tevoren. In de stad zijn verschillende sculpturen, projecties en installaties te zien van hedendaagse (internationale) kunstenaars. Tijdens de Water Colors vaartocht krijgt u al deze hoogtepunten te zien. Er zijn tal van musea die aan het festival meedoen en er worden allerlei activiteiten georganiseerd die de innovatie van de lichtkunst tonen. Kortom: het Light Festival is een ervaring om nooit te vergeten.

Het Amsterdam light festival begint op 2 december 2021, de laatste dag van het Amsterdam Light Festival is 23 januari 2022. In die hele periode kunt u de rondvaarten maken.

 

Arrangementen op onze rondvaarten tijdens de Light Festival Cruise

We hebben drie light festival arrangementen voor u, die uw rondvaart langs het Amsterdam Light Festival extra feestelijk maakt.

Amsterdam Light Festival borrelcruise

U vaart met uw eigen rondvaartboot langs alle lichtsculpturen van het festival. De route gaat bijvoorbeeld langs de prachtig verlichte Hermitage, theater Carré en de Magere Brug. Met een tocht met zo’n rondvaartboot zult u uw vrienden of collega’s een groot plezier doen!

Amsterdam Light Festival Cruise diner buffet

Met dit mooie Light arrangement geniet u van het sfeervolle festival en van een overheerlijk buffet aan boord. Deze boottocht is een compleet verzorgd avondje uit.

Amsterdam Light Festival Cruise diner 3 gangen à la carte

In dit exclusieve Light arrangement voor speciale gelegenheden wordt u tijdens uw boottocht langs het Amsterdam Light Festival verwend met een 3 gangen à la carte diner. De gerechten worden bereid in de keuken van een Amsterdams toprestaurant en per gang bij het restaurant opgehaald.

Arrangementen Amsterdam Light Festival vanaf 10 personen

De prijs per persoon van deze Light arrangementen is afhankelijk van de groepsgrootte en de invulling van bijvoorbeeld het buffet en het diner. Hieronder enkele voorbeelden van verschillende mogelijkheden. We overleggen graag met u welke vorm en aankleding uw boottocht langs het Amsterdam Light Festival moet krijgen. Boek de tickets zo snel mogelijk, dan bent u verzekerd van een plek om de geniale attracties van dit festival per boot te kunnen zien.

Borrelcruise

·Boottocht Amsterdam Light van 16:30 uur tot 18:30 uur
·Borrel plateau
·Dranken uit de bar (bier, wijn, fris)
·Bijdrage aan Amsterdam Light festival

Light Festival Buffetcruise

Inclusief:
·Boottocht Amsterdam Light festival van 19:30 uur tot 22:30
·Winters dinerbuffet
·Dranken uit de bar (bier, wijn, fris)
·Bijdrage aan Amsterdam Light Festival

Festival 3 gangen à la carte cruise

Inclusief:
·Boottocht Amsterdam Light Festival van 19:30 uur tot 22:30 uur
·Een luxe 3 gangen diner verzorgd door toprestaurant
.Dranken uit de bar (bier, wijn, fris)
·Bijdrage aan Amsterdam Light Festival

Minder dan 10 personen voor het festival op aanvraag.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!

Paula Romein

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.