Amsterdam Light Festival voor twee personen

Amsterdam Light Festival voor twee personen

Je bent met z’n tweeën en je wilt dan ook een avondrondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival voor twee personen boeken. Al snel ontdek je dat je vrijwel altijd ‘met een groep’ moet zijn om te kunnen reserveren.
Bij Rederij Belle kan het gelukkig ook anders: je geeft je met twee personen op en je krijgt je eigen tafeltje voor twee aan boord van een van onze luxe salonboten. En net zo ben je van harte welkom met z’n vieren!

Genieten van lichtkunst en lekker eten

Van 28 november 2019 tot en met 19 januari 2020 wordt voor de achtste keer het Amsterdam Light Festival gehouden. De 53 dagen durende tentoonstelling bestaat aanstaand jaar uit ca. 25 kunstwerken en 10 stadsverhalen. De top van de internationale lichtkunst is in de hoofdstad te zien, wie wil daar nou niet bij zijn? Daarom organiseren wij met onze vier luxe salonboten op zaterdag 28 december een avondvaart met een aangeklede borrel of een à la carte 3-gangendiner, verzorgd door een Amsterdams toprestaurant.

Meld je aan en vaar mee!

Wij varen in Amsterdam met vier salonboten van verschillende grootte: de Belle van Zuylen, de Emma, de Adeline en de Dame van Amstel. Voor een borrelcruise kunnen we maximaal 80 gasten op een boot ontvangen, voor een buffet-of dinnercruise maximaal 58. Alle ruimte dus.

Amsterdam Light Festival Borrelcruise

· Boottocht van 16.30 tot 18.30 uur
· Borrelplateau en drankjes (bier, wijn, fris)

De prijs van dit arrangement is € 59,50 per persoon. Deze prijs is inclusief een bijdrage aan het Amsterdam Light Festival en exclusief BTW.

 

Amsterdam Light Festival 3 gangen à la carte dinnercruise

· Boottocht van 19.30 tot 22.30 uur
· 3-gangendiner verzorgd door een toprestaurant
· Drankjes uit de bar (bier, wijn, fris)

De prijs van dit arrangement is € 149,00 per persoon. Deze prijs is inclusief een bijdrage aan het Amsterdam Light Festival en exclusief BTW.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Via deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor de bijzondere dag die jullie ons hebben bezorgd. Wijzelf maar ook al onze gasten waren onder de indruk van de vriendelijke bediening en goede service die u tijdens onze tocht geboden hebt. Ook de presentatie van alle hapjes en het buffet was erg fraai. Uitsluitend complimenten!!! Het is voor ons een onvergetelijke dag geworden.

Edfirst design en reclame

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!