Amsterdam Light Festival voor twee personen

Amsterdam Light Festival voor twee personen

Je bent met z’n tweeën en je wilt dan ook een avondrondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival voor twee personen boeken. Al snel ontdek je dat je vrijwel altijd ‘met een groep’ moet zijn om te kunnen reserveren.
Bij Rederij Belle kan het gelukkig ook anders: je geeft je met twee personen op en je krijgt je eigen tafeltje voor twee aan boord van een van onze luxe salonboten. En net zo ben je van harte welkom met z’n vieren!

Genieten van lichtkunst en lekker eten

Van 29 november 2018 tot en met 21 januari 2019 wordt voor de zesde keer het Amsterdam Light Festival gehouden. Het festival bestaat uit een landexpositie op het Marineterrein Amsterdam en een waterexpositie op en langs de grachten en de Amstel. Kunstenaars en architecten uit de hele wereld hebben voorstellen voor lichtobjecten ingediend, daarvan zijn er uiteindelijk 35 geselecteerd. De top van de internationale lichtkunst is in de hoofdstad te zien, wie wil daar nou niet bij zijn? Daarom organiseren wij met onze vier luxe salonboten op zaterdag 29 december een avondvaart met een aangeklede borrel of een à la carte 3-gangendiner, verzorgd door een Amsterdams toprestaurant.

Meld je aan en vaar mee!

Wij varen in Amsterdam met vier salonboten van verschillende grootte: de Belle van Zuylen, de Emma, de Adeline en de Dame van Amstel. Voor een borrelcruise kunnen we maximaal 80 gasten op een boot ontvangen, voor een buffet-of dinnercruise maximaal 58. Alle ruimte dus.

Amsterdam Light Festival Borrelcruise

· Boottocht van 16.30 tot 18.30 uur
· Borrelplateau en drankjes (bier, wijn, fris)

De prijs van dit arrangement is € 59,50 per persoon. Deze prijs is inclusief een bijdrage aan het Amsterdam Light Festival en exclusief BTW.

 

Amsterdam Light Festival 3 gangen à la carte dinnercruise

· Boottocht van 19.30 tot 22.30 uur
· 3-gangendiner verzorgd door een toprestaurant
· Drankjes uit de bar (bier, wijn, fris)

De prijs van dit arrangement is € 149,00 per persoon. Deze prijs is inclusief een bijdrage aan het Amsterdam Light Festival en exclusief BTW.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen