Salonboot Amsterdam

Watertaxi – Amsterdam

Bent u op zoek naar een  luxe watertaxi in Amsterdam?

Met de watertaxi kunt u zich in een luxe privé-salonboot van de ene naar de andere bestemming laten varen. Deze taxiboot is ideaal voor vaartjes over het water, door de haven en de grachten, voor groepen tot 20 personen. U geniet van al het moois dat Amsterdam vanaf het water te bieden heeft en van de mooie verhalen die de stad rijk is. Een tocht met de watertaxi is een onvergetelijke belevenis!

Varend naar uw bestemming

Wij bieden u een luxe salonboot voor korte transfers door heel Amsterdam. Er zijn maar liefst meer dan 80 op- en afstaplocaties mogelijk in en rond Amsterdam. Met deze luxe watertaxi kunt u op tijd en comfortabel opgehaald worden uw bedrijf, hotel of appartement. Wij brengen u dan naar bijvoorbeeld een theater of naar één van de vele restaurants in de stad.

ontvangen schipper

Aan boord van onze watertaxi kunt u, indien gewenst, ook gebruik maken van de bar voor een lekker drankje en een hapje. De kosten voor een watertaxi in Amsterdam zijn afhankelijk van het aantal personen en de op- en afstaplocatie. Het is bij ons ook mogelijk om meerdere watertaxi ‘s te boeken voor transfers met grote groepen tot wel 180 personen.

Heeft u last minute een watertaxi nodig dan is dat geen enkel probleem, wij hebben elke dag een schipper stand by staan.

Ontvangst aan boord
Boot huren Amsterdam
Sparkling Day Out

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen