Running dinner door Amsterdam

Running dinner door Amsterdam

Bent u in voor een verrassende en afwisselende avond op hoog culinair niveau? Dan zou ons Running dinner door Amsterdam u heel goed in de smaak kunnen vallen.

Haute cuisine op een salonboot

Het Running diner Amsterdam combineert een rondvaart in een comfortabele salonboot met de culinaire hoogstandjes van twee Amsterdamse toprestaurants. Met dit arrangement wordt u echt verwend.

In totaal bent u ongeveer vijf uur aan boord, van welkomstdrankje tot koffie. Tussendoor maken we twee keer een uitstapje aan de wal: bij uitstekende restaurants wordt u getrakteerd op een voortreffelijk voorgerecht en een eersteklas hoofdgerecht. Voor het net zo verfijnde dessert varen we naar een derde restaurant. Dit dessert serveren we aan boord. Krijgt u al trek?

Tijdsduur Running dinner Amsterdam arrangement

De tijdsduur van het ‘Running dinner Amsterdeam arrangement’ is circa vijf uur. Dit arrangement is mogelijk voor groepen vanaf zes personen en maken wij graag op maat voor u en uw gezelschap.

Amsterdamse toprestaurants

Voor ons Running dinner Amsterdam werken we samen met drie gerenommeerde restaurants.

  • Restaurant Breitner, gelegen aan de Amstel bij de Blauwbrug.
  • Restaurant Bridges, het sterrenrestaurant van hotel Sofitel Legend The Grand. Bridges is gevestigd in het voormalige stadhuis van Amsterdam, aan de Oudezijds Voorburgwal.
  • Amstel Brasserie, gelegen aan de Amstel en onderdeel van het Amstel Hotel. Tevens het kleine broertje van restaurant La Rive.
Running dinner

Voorbeeld programma Running dinner Amsterdam arrangement

  • 17:30 uur – Ontvangst aan boord van de salonboot met een welkomstdrankje. We gooien de trossen en zetten koers naar het eerste restaurant.
  • 19:00 uur – Aankomst bij restaurant Breitner voor het voorgerecht.
  • 19:45 uur – U komt weer aan boord. De salonboot brengt u naar het volgende restaurant, terwijl u onderweg geniet van het uitzicht en een drankje aan boord.
  • 20:15 uur – Aankomst bij de legendarische locatie The Grand, waar u geniet van het hoofdgerecht, bereid door de keuken van restaurant Bridges.
  • 21:00 uur – U scheept weer in en vaart naar de laatste locatie.
  • 21:30 uur – We leggen aan om het dessert op te halen. Het dessert wordt genuttigd terwijl het schip door de grachten vaart.
  • 22:30 uur – Terugkomst op de plek van vertrek.

Van zes tot zestig personen, of meer

Het Running dinner Amsterdam arrangement is mogelijk voor groepen vanaf zes personen. We hebben capaciteit voor veel meer fijnproevers en kunnen voor grote gezelschappen zelfs meerdere salonboten tegelijk inzetten. Is het voorbeeld programma niet helemaal naar wens? Dan maken wij dit programma graag op maat voor u en uw gezelschap.

Dineren aan boord
Open boot diner
Wijnglazen

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!