lunch aan boord

High Tea op een boot in Amsterdam

High Tea op een salonboot in Amsterdam

Ons High Tea arrangement is een leuk idee voor een familie-uitje, uw verjaardag of een dagje weg met vriendinnen. U maakt een tocht met een van onze luxe salonboten en geniet ondertussen van een royale keuze uit hartige en zoete lekkernijen. Pure verwennerij!

 

Schuitje varen , theetje drinken

High Tea, English style: als er íets is dat past bij onze luxe salonboten, dan is dat het wel. We nemen u mee op een mooie vaartocht door de Amsterdamse grachtengordel. En zoals dat hoort, hebben we de lekkerste hapjes voor u klaar staan. Mini brownies, mini cheesecake, sandwiches, slagroomsoesjes, scones, hartige muffins en vers fruit: het kan niet op. Kies wat u lekker vindt en laat het u goed smaken. Vanzelfsprekend serveren we daar ook een uitstekend kopje thee bij. Wilt u er soms een wolkje melk in?

Dames High Tea

Tijdsduur High Tea arrangement

Het High Tea arrangement duurt ca. 2 uur. Het begin en eindpunt van de vaartocht is in Amsterdam. maar dit is uiteraard naar wens aan te passen.

Programma

Uw arrangement High Tea op een boot in Amsterdam zou er zo uit kunnen zien.

 • 14:30 uur
  Inschepen op de salonboot aan de Zouthaven, bij Muziekgebouw Aan het IJ. De kapitein heet u welkom aan boord. We gooien de trossen los en varen de stad in.
 • 15:00 uur
  Het buffet van uw High Tea wordt geopend.
 • 16:30 uur
  Terugkomst bij de Zouthaven.

Wilt u langer varen, of heeft u speciale wensen? Champagne misschien? Zegt u het maar. We staan overal voor open.

Prijzen

Wij bieden het High Tea arrangement aan op verschillende luxe salonboten, zodat er voor gezelschappen van meerdere groottes mogelijkheden zijn. Hoe groter uw gezelschap, des te lager is de prijs per persoon.

 • Arrangement voor 10-20 personen: € 69,- p.p
 • Arrangement voor 21-40 personen: € 65,- p.p.
 • Arrangement voor 41-65 personen: € 55,- p.p.

Deze prijzen zijn inclusief High Tea, drankjes, bediening, scheepshuur en BTW.

Rustig varen in Amsterdam
Boot huren Amsterdam
Dames High Tea

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!