Floating dinner cruise Amsterdam

Floating dinner cuise door de Amsterdamse grachten

U bent in een restaurant. U zit aan tafel. Er wordt lekker voor u gekookt. En toch is het anders: u glijdt zachtjes voort door een decor van Amsterdamse grachtenpanden.

Alles vers bereid

Tijdens de Floating dinner cruise Amsterdam heeft u voor één avond een eigen chef-kok. Hij komt aan boord van de salonboot en bereidt overheerlijke gerechten voor u. Vers gekookt, vers op uw bord.
De cruise begint met ontvangst en een welkomstdrankje. Terwijl u varend over de Amsterdamse grachten kennis maakt met al het moois dat de Amstelstad te bieden heeft, is onze chef-kok al druk met het voorgerecht. Even later gaat hij weer voor u aan de slag, om een hoofgerecht en een dessert uit de keuken te toveren. Het gaat u bijzonder goed bevallen, zeker als u ondertussen de ene na de andere verlichte brug passeert.

Eten aan één lange tafel

Onze grootste salonboot, de Dame van Amstel biedt voor een zittend diner ruimte voor maximaal 53 personen. U kunt bij de floating dinner cruise Amsterdam ook met iedereen aan één lange tafel zitten, maar dat vraagt wel iets meer ruimte. Het aantal couverts is dan beperkt.

Stel uw eigen menu samen

De Floating dinner cruise Amsterdam duurt ongeveer 3,5 uur, maar langer kan natuurlijk ook. We hebben een aantal voorbeeldmenu’s voor u klaar liggen en horen ook graag welke wensen u zelf heeft qua gerechten en aantal gangen. Samen stellen we een perfecte avond samen.
Uw cruise zou er bijvoorbeeld zo uit kunnen zien.

 • 18:00 uur
  U komt aan boord en wordt ontvangen door kapitein en hostess. We steken van wal en varen Amsterdam in.
 • 18:45 uur
  We serveren onderweg het voorgerecht.
 • 20.00 uur
  We leggen op een mooi plekje in het oude centrum aan, het hoofdgerecht wordt geserveerd.
 • 21:00 uur
  U krijgt het dessert geserveerd.
 • 21.30 uur
  Terugkomst op de plek van vertrek.

Prijzen

Het arrangement Floating dinner cruise Amsterdam omvat een 3-gangen diner met wit gedekte tafels en bediening en is inclusief drie uur boothuur met kapitein. De exacte kosten per persoon hangen af van uw wensen. Een prijs van € 110,- per persoon is een goede indicatie voor het standaard arrangement.

Dineren aan boord
Running dinner
Eten op een boot

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!