Brunchen met kerst op een boot in 2021

Brunchen met kerst op een boot in 2021

Familie en vrienden om je heen. Een stijlvol ingerichte boot. Een perfect brunchbuffet en een mooie vaartocht door Amsterdam. Hoeveel beter kun je Kerstmis 2021 vieren?

Gezellig samen zijn

Bij elkaar komen met kerst is een mooie traditie. Of je elkaar het hele jaar nauwelijks hebt gezien of wel wat vaker, het is hét moment om even bij te praten in een ontspannen sfeer.

Een stevige wandeling hoort daar eigenlijk ook bij. Maar wij stellen u graag iets anders voor: een verrassende vaartocht. Misschien wat minder inspannend, maar minstens zo leuk. En we weten zeker dat onze kerstbrunch u evengoed wel zal smaken.

Kom aan boord, ga lekker zitten en geniet van kerst op het water. De boot is ‘op z’n kerst’ ingericht en wij gaan ervoor zorgen dat u het helemaal naar uw zin heeft.

Voorbeeld programma kerstbrunch Amsterdam

11.30 De kapitein ontvangt u aan boord van uw boot. Wij serveren koffie en thee.
12.00 De trossen worden losgegooid, uw vaartocht begint.
12.30 Wij dienen een uitgebreid brunchbuffet in kerstsfeer op, met warme en koude gerechten.
12.45 Tijdens de vaartocht serveren wij drankjes naar keuze.
14.30 Einde van het arrangement, u bent weer terug op de plek van vertrek.

Arrangement

Uw brunchbuffet kan in overleg samengesteld worden. Wij kunnen bijvoorbeeld onze brunchmini’s serveren. Dit is een assortiment van vijf harde en zachte mini broodjes, mini sandwiches, mini wraps en bruschetta’s, belegd met diverse luxe vleeswaren, kazen en salades.

• Rundercarpaccio met pesto, pijnboompitjes en verse Parmezaanse kaas
• Huisgemaakte zalmsalade met drie kleuren paprika
• Vitello Tonnato, tonijnsalade met kalfsvlees
• Rosbief met truffelmayonaise
• Ei-truffel salade
• Kip en avocado
• Oude kaas met truffelmayonaise
• Caprese van buffelmozzarella, tomaat en pesto

We doen graag meer suggesties voor een brunchbuffet dat geheel in overeenstemming is met uw wensen en uw budget. Neem even contact op voor uw ideale kerstbrunch 2021!

Champagne aan boord

Met hoeveel personen wilt u brunchen met kerst?

Wij beschikken over vier luxe salonboten met een capaciteit van 20, 30, 60 en 70 gasten. Gezelschappen tot 150 personen kunnen wij verwelkomen op ons stoomschip Succes. Deze klassieker vaart niet in de Amsterdamse grachten, maar langs de mooiste plekjes op het IJ en in het oude Amsterdamse havengebied.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Wat hebben we een super dag gehad 1 september. Naast een überhaupt onvergetelijke dag, willen we graag vertellen dat de boottocht absoluut geweldig was! De kapitein, de catering, de hostess, de boot, echt alles was helemaal perfect. Ook onze gasten hebben ontzettend genoten. Het was super geregeld! Bedankt!

Vincent & Carlijn

Was in het kort…fantastisch, goed georganiseerd, op tijd, hoge kwaliteit van eten, uitstekende service en goede planning.
Gasten kregen ondanks de donkere avond een goed beeld van Amsterdam verlicht in een warme omgeving van de mooie boot.

Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, Rick van de Wouw

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.