Zakelijk varen in stijl op de Amstel

Arrangementen

De Amstel nodigt u uit voor een mooie vaartocht. Vanuit Amsterdam met z’n vele bruggen en bekende gebouwen als de Stopera en theater Carré, brengt een van onze luxe salon boten u over de naamgever van de hoofdstad naar het groene Amstelland. Terwijl de boot door een schitterende omgeving vaart, heeft u alle gelegenheid voor ‘de zaken’: een presentatie geven bijvoorbeeld, of vergaderen. Of alleen maar kennismaken en bijpraten. Zegt u maar wat u van ons verwacht qua catering en andere voorzieningen aan boord: wij zorgen er voor. Denkt u aan een lunch of diner? Ook dat kan aan boord. Bijvoorbeeld geserveerd door een van de voortreffelijke restaurants in Ouderkerk aan de Amstel.

Ontvangst aan boord

Lunchen op een boot op de Amstel

Bedrijfsuitje op een boot op de Amstel

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Was in het kort…fantastisch, goed georganiseerd, op tijd, hoge kwaliteit van eten, uitstekende service en goede planning.
Gasten kregen ondanks de donkere avond een goed beeld van Amsterdam verlicht in een warme omgeving van de mooie boot.

Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, Rick van de Wouw

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar